Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Konyhakéssel szúrta meg az élettársát egy nő Hajdúböszörményben

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség azzal a nővel szemben, aki részegen egy konyhakéssel mellkason szúrta az élettársát.
Vágólapra másolva!

A pár 2018 óta él élettársi kapcsolatban Hajdúböszörményben.

Régóta kölcsönösen féltékenyek voltak egymásra ezért, és anyagi gondjaik miatt is rendszeresek voltak közöttük a veszekedések.

Tavaly nyáron, június 6-án, a nő családjában keresztelőt tartottak a városban, amin a nő ott volt, a férfi csak későn, este ért oda. Mindketten ittak. Veszekedés robbant ki köztük.

A vita hevében a nő

megpofozta a férfit, majd később egy partvisnyéllel megütötte a hátát úgy, hogy a nyél eltört.

A támadó dühe fokozódott. Az asztalról felkapott egy konyhakést és rátámadt a férfire. Verekedni kezdtek, majd mindketten a földre estek. Ekkor történt a tragédia.

A nő a férfi mellkasába döfte a kést.

Figyelemmel a sérült testtájékra, az elkövetés eszközére és módjára, fennállt a reális lehetősége életveszélyt okozó sérülés kialakulásának. Az ügyben a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság nyomozott. A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a szabadlábon védekező nő ellen

életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat

a Debreceni Törvényszéken. A főügyészség a vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá mértékes indítványt is előterjesztett arra az esetre, ha a nő az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről