Vágólapra másolva!
Felfegyverkezve elkövetett garázdaság, könnyű testi sértés, magánlaksértés és minősített zaklatás miatt emeltek vádat egy húszas éveiben járó férfi ellen, mert részegen rátámadt az édesanyjára, a segítségére siető szomszédot pedig egy bekapcsolt láncfűrésszel megfenyegette.
Vágólapra másolva!

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi egy Csorna melletti településen élt az édesanyjával. Tavasszal a fiatal nagyon részegen tért haza.

Döngetni kezdte a kaput, majd a zajra kijövő édesanyját kétszer ököllel arcon vágta, aki ettől nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A hölgy félelmében a szomszédhoz menekült, aki hívta a rendőrséget. A részeg fiatal bement a házukba, ahonnan egy láncfűrésszel jött ki, amit beindított és azzal fenyegetőzött,

hogy szétvágja vele édesanyját, és a szomszédot is kinyírja.

A bekapcsolt láncfűrészt a kerítésen keresztül

be is emelte a szomszédhoz, miközben a gázkart húzta.

Aztán letette a fűrészt letette, és a kerítésen keresztül bemászott a szomszédhoz, aki kitessékelte az udvarról. A fiatal ellen a Csornai Rendőrkapitányságon indult eljárás. A korábban már büntetett vádlott ellen ezúttal

felfegyverkezve elkövetett garázdaság, könnyű testi sértés, magánlaksértés és minősített zaklatás miatt

emeltek vádat. Ha bűnösnek találják, akár 4 és fél évet is kaphat. Az ügyben első fokon a Győri Járásbíróság bírója fog dönteni.