Újra Láng Zsoltot választották meg a Fidesz budapesti elnökének

LÁNG Zsolt beszél Közéleti személyiség foglalkozása megemlékező mikrofon MŰALKOTÁS MŰSZAKI ESZKÖZ nemzeti gyásznap polgármester politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY szobor TÁRGY
Budapest, 2018. november 4. Láng Zsolt (Fidesz-KDNP), a II. kerület polgármestere beszédet mond az Építsünk hidat címmel rendezett megemlékezésen Mansfeld Péter szobránál az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének és a szovjet csapatok bevonulásának 62. évfordulóján, a nemzeti gyásznapon 2018. november 4-én. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Újra Láng Zsoltot választották meg a Fidesz budapesti szervezete elnökének két évre - közölte a Fidesz budapesti választmánya.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint a választmány megtartotta tisztújító ülését, és a következő két évre újra Láng Zsolt megválasztását támogatta egyhangúlag a párt fővárosi szervezete.

Azt írták, az elnökség tagjaként Böröcz László, Dódity Gabriella, Fónagy János, Kocsis Máté, Kovács Péter és Szentgyörgyvölgyi Péter segíti majd a Fidesz budapesti elnökének munkáját.

Hozzátették:

az új elnökség feladata a Fidesz budapesti politikájának erősítése, a pártépítés és a 2022-ben esedékes országgyűlési választásokra való felkészülés segítése.

Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője Forrás: MTI/Máthé Zoltán