Brutális videó: féltékenységből egy vascsővel esett neki ismerősének egy áruház parkolójában

féltékenység verekedés parkoló Kecskemét
Vágólapra másolva!
Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki márciusban egy kecskeméti áruház parkolójában szerelemféltés miatt vascsővel megütött és késsel megszúrt egy férfit.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a vádlott szerelemféltés miatt haragban volt az ügy sértettjével. A két férfi idén márciusban egy kecskeméti áruház parkolójában találkozott, ahova mindketten autóval érkeztek. Az esetet az áruház biztonsági kamerája rögzítette.

Baseballütővel a vascső ellen

A vádlott nyomban kiszállt az autójából, és a sértett gépkocsijához lépve a lehúzott ablaküvegen keresztül többször megütötte a vezetőülésben helyet foglaló sértettet, majd visszaült a saját autójába.

Ekkor a sértett is kiszállt, a kezében egy rövid baseballütővel.

A vádlott elindult a gépkocsijával, majd a sértett gépkocsiját körbeautózva megpróbálta az autója mellett álló sértettet odaszorítani a saját és a sértett gépkocsija közé, ez azonban nem sikerült.

A sértett ez után visszaült gépkocsija vezető ülésébe, a vádlott pedig egy rövid kör megtétele után nekihajtott a sértett autójának. Az ütközés után a vádlott ismét kiszállt a gépkocsijából, a csomagtartóból kivett egy vascsövet, majd odarohant a sértett autójához, és a nyitott ajtón keresztül a vascsővel legalább tízszer megütötte, majd egy késsel megszúrta a combját.

A sértettnek ekkor sikerült ellöknie a gépkocsijától a vádlottat, majd az autóból kiszállva a baseballütővel a vádlott hátára és vállára ütött háromszor. A vádlott a vascsővel többször a sértett feje felé ütött, aki visszamenekült a gépkocsijába. A vádlott ez után elhajtott a helyszínről.

Felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádolják

Az ügyészség közleménye szerint a sértett a bántalmazás miatt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de

súlyosabb sérülések is kialakulhattak volna.

A letartóztatásban lévő büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettén kívül súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.