Már ma lemondhat Fekete-Győr András

Momentum, Fekete-Győr András
Budapest, 2019. május 26. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke beszél a Momentum eredményváró rendezvényén a fővárosi Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Magyar Nemzet információi szerint bizalmi válság van a Momentum elnökségén belül. Fekete-Győr András miniszterelnök-jelölti leszereplése a baloldali előválasztáson apropót szolgáltatott a posztjára hajtó párttársak számára. 
Vágólapra másolva!

A lap úgy értesült, hogy a Momentum tagsága körében csökkent ugyan Fekete-Győr András népszerűsége, azonban a túlnyomó többség rossz ötletnek tartja a pártelnök leváltását az előválasztás alatt és a jövő évi választások előtt. A tagság attól tart, hogy egy ilyen döntéssel a párt szétesik.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke Forrás: MTI/Illyés Tibor

Belső értesülések alapján a küldöttgyűlést nem hatja meg a tagság véleménye: Fekete-Győr András rossz előválasztási szereplése lehet a tökéletes ürügy arra, hogy a bizalmi szavazáson az elnökség megvonja tőle a bizalmat. A Magyar Nemzet szerint Orosz Anna áll a háttérben és hozzá csatlakoztak az elnökség tagjai közül.