Túszejtéstől tart VV Fanni családjának ügyvédje

vv fanni
Vágólapra másolva!
A bíró, az ügyész és az eltűnt lány ügyvédje is egy kocsiban lesz kénytelen utazni a gyilkossággal vádolt férfivel, aki utoljára látta élve a valóságshow-szereplő VV Fannit. B. Lászlóra 30 évet kért az ügyész, ami a család ügyvédje szerint olyan súlyos büntetés, hogy eszébe juthat a szökés vagy a túszejtés is.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a bíróság egy részletes helyszínbejáráson, a vádlott B. László jelenlétében fogja rekonstruálni a 2017. november 20-án történteket VV Fanni eltűnése és feltételezett megölése ügyében.

VV Fanni Forrás: RTL

Egyetlen kisbuszban, szorosan egymás mellett utazik majd a bejáráson a vádlott, a bíró, az ügyész és Fanni családjának az ügyvédje, mindezt úgy, hogy az egyébként házi őrizetben lévő férfi bokáján lévő elektronikus nyomkövetőt kikapcsolják. A család ügyvédje komolyan aggódik a biztonságuk miatt.

Talán nem túlzás azt gondolnom, hogy benne van a pakliban, hogy nem szeretne 30 évet börtönben ülni, és mondjuk túszul ejti a társaságot. Mi van, ha fegyvert, akár egy kiskést hoz magával? Éppen ezért a napokban kérvényezni fogom a bíróságot, hogy egy rendőrt vagy biztonsági embert mindenképpen vigyünk magunkkal az útra - nyilatkozta a Borsnak dr. Lichy József, a család ügyvédje.