Úgy megverte a barátnőjét, hogy kómába került, négy órán át ütötte megállás nélkül

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Újabb részleteket tudott meg a Blikk az utóbbi évek legbrutálisabb nőverésével kapcsolatban. Az elkövető többórás ütlegeléssel félholtra verte párját, miután börtönbe került, telefonon terrorizálta tovább egykori kedvesét.
Vágólapra másolva!

– Imádtuk egymást, ám Ádám egyre többet ivott, és ilyenkor kezelhetetlen volt. Tiszta erőből ütött, nem volt kegyelem. Aztán amikor kijózanodott, bocsánatot kért, én hülye pedig hittem neki. A végén már nem volt ritka, hogy másfél, két liter vodkát is elfogyasztott – idézte fel a Blikknek viharos együttélésüket Réka.

Az utolsó este párja

négy órán keresztül folyamatosan verte a nőt,

aki a szomszédainak köszönheti, hogy még él. Három hétig altatták a kórházban, több életmentő műtétet hajtottak rajta végre.

Operálni kellett a koponyáját, a vastagbelét, kivették lépét. Hét bordája eltört, az egyik átszúrta a tüdejét is. További szemműtét vár rá, de félő, hogy a bal szemére így is megvakul.

Miután a férfi börtönbe került, egy trükkel elérte, hogy telefonon tudjon beszélni egykori párjával, megpróbálta elérni, hogy megváltoztassa korábbi vallomását. Ugyanígy győzködték a férfi szülei és rabtársai is.

A nő ügyvédje szerint teljesen egyértelmű, hogy az elkövető védence életére tört, így emberölési kísérlet miatt kell felelnie a bíróság előtt, és nem kizárt, hogy a sértett befolyásolása miatt is felelősségre vonják.