Bájos rendőrnő mentette meg egy férfi életét Zsámbéknál

Geda regina
Vágólapra másolva!
Geda Regina rendőrnő szabadnapján mentett életet, amikor észrevette, hogy egy autó felborult, egy másik pedig az út menti árokban fekszik. Azonnal cselekedett - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

Regina nemrég végzett a rendészeti középiskolában, és jelenleg a budapesti VIII.kerületben teljesít szolgálatot, ahol többször is szükség volt határozott fellépésére.

Eddig életveszélyes helyzettel még nem találkozott, nem számított rá, hogy ez éppen a szabadnapján fog mindez megváltozni.

Családjával vidékre utazott kirándulni, éppen Zsámbék közelében jártak, amikor észrevette a balesetet szenvedett autókat. Rögtön félreállt.

Több másik autóssal együtt próbált segíteni a bajbajutottakon, azonnal felismerte, hogy frontális ütközés történt és nagy lehet a baj.

Regina az autók utasait megkérdezte, tudják-e mozgatni a végtagjaikat. Mikor kiderült, hogy egyik esetében sem kell gerincsérüléstől tartani, a nevelőapja segítségével kihúzta őket az autókból.

Egy idős férfi azonban erősen vérzett, és már ájulás közeli állapotba került. Regina szorítókötést alkalmazva próbálta elállítani a vérzést, amíg meg nem érkezett a segítség.

Geda Regina rendőr őrmestert a gyors és szakszerű segítségnyújtásért, és helytállásáért Budapest rendőrfőkapitánya, Terdik Tamás rendőr vezérőrnagy dicséretben és jutalomban részesítette.