Egy kerítőnőt, és két segítőtársát is elfogták Baranya megyében

Vágólapra másolva!
Elfogták azt a pécsi asszonyt, aki prostituáltakat szervezett és szállíttatott különféle rendezvényekre, és ismerősei számára, illetve egy kozármislenyi taxisofőrt, aki a megadott címekre vitte őket, és a pénzt is begyűjtötte tőlük, majd továbbadta a nőnek. Ezen kívül elfogtak egy kozármislenyi hoteltulajdonost is, aki a helyszínt szolgáltatta a prostitúciós tevékenységekhez.
Vágólapra másolva!

A Baranya megyei rendőrök szeptember 29-én reggel fogtak el két férfit és egy nőt Pécsett, illetve Kozármislenyben. Az egyik pécsi éjszakai bár üzemeltetője, egy 67 éves helyi nő márciustól

prostitúciós tevékenység céljából pénzért cserébe hotelekben biztosított szobát, illetve helyiséget, majd prostituáltakat közvetített ki a vendégei számára.

Ezen kívül szintén pénzért az ismeretségi körébe tartozó férfiak számára lakásokra, rendezvényekre is szervezett, majd szállíttatott prostituáltakat.

A szexmunkásokat egy 48 éves taxis vitte a különböző címekre, megvárta őket, majd a prostitúciós tevékenységért kapott pénzt a fuvardíján felül átvette, és átadta azt a 67 éves nőnek. A rendőrök elfogtak egy 36 éves kozármislenyi férfit is, aki a pécsi hoteljében biztosította a helyet

a prostitúciós tevékenységnek. A négy helyszínen megtartott kutatás során a rendőrök vagyonvisszaszerzés miatt a

bűncselekményekből származó autót, pénzt, és értékes porcelánokat foglaltak le.

Előállításukat követően a rendőrök mindhármukat kihallgatták gyanúsítottként. A nő ellen kerítés, míg két társa ellen prostitúció elősegítése miatt nyomoznak - írja a Police.hu.