Brutális részletek derültek ki a dombrádi gyilkosságról - videó

dombrádi gyilkosság, gyilkos, vallomás
a gyanúsított kihallgatásán
Vágólapra másolva!
Ököllel ütütte és rá is taposott 24 éves, volt barátnője testére egy férfi Dombrádon tavaly. A nyomozók szerint féltékenységből tehette a 23 éves gyilkos, aki a támadás idején éppen a próbaidejét töltötte egy lopási ügy miatt. Emberölés miatt indult ellene eljárás, amiben ma ítélet születhet a Nyíregyházi Törvényszéken. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint június 5-én késő délután egy férfi összeveszett volt barátnőjével a nő új kapcsolata miatt az otthonában. A helyszínen rögzített nyomok és az igazságügyi szakértői vélemény alapján összeállt a kép a nyomozókban azzal kapcsolatban, mi történhetett a tragédia napján.

A dombrádi gyilkos a nyomozók előtt 2020 júniusában, napokkal a támadás után Forrás: Police.hu

A nyomok alapján a férfi

a férfi többször ököllel és tenyérrel is arcon vágta a nőt, miközben a nyakát is megragadta. A nő a földre rogyott.

Akkor már életveszélyes állapotban volt az áldozat, gyilkosa viszont még nem kegyelmezett neki.

Rátérdelt volt barátnője testére, majd rátaposott a bordáira és többször bele is rúgott.

Amikor látta, hogy a nő elvesztette az eszméletét, a férfi felhívta az egyik ismerősét, akinek odaadta a lakáskulcsot, ő pedig elmenekült. Amikor a nő azonnal hívta a mentőket, amikor rátalált a vérbefagyott áldozatra, de már nem lehetett rajta segíteni. A 24 éves áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe.A férfit elfogatóparancs alapján két nappal később fogták el a rendőrök Dombrádon.

A Nyíregyházi Törvényszék korábbi közleményében az állt, hogy a férfi büntetett előéletű. Tavaly februárban felfüggesztetett kapott, próbaidő alatt ölte meg a nőt. Az emberölés miatt indított ügyben ma születhet ítélet.