Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Karbantartás miatt korlátozások lesznek az M3-as több szakaszán

autópálya, illusztráció M3-as
Az M3-as autópálya 49. számú főút - Vásárosnamény közötti, újonnan átadott szakasza az őri csomópont közelében 2014. október 10-én. A 11,9 kilométer hosszú, kétszer két sávos sztrádarész nettó 15,5 milliárd forintból, uniós és hazai forrásból épült meg.
Vágólapra másolva!
Karbantartási munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be az M3-as autópálya több szakaszán október 4-ig - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn.
Vágólapra másolva!

A társaság szakemberei terelőelem-javítást, sövényvágást és burkolatjelfestést végeznek az autópályán október 1-jéig - tartalmazza a közlemény. Hozzátették: a terelőelem-javítási munkálatokhoz szükséges

sávelhúzás a Budapest felé vezető oldalon a 22-es és 28-as kilométer között várhatóan október 4-ig fog tartani.

Sövényvágást az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 35-ös és 69-es kilométer között több helyszínen, burkolatjelfestést szintén ezen az oldalon szeptember 29-én, szerdán a 13-14-es kilométernél, szeptember 30-án, csütörtökön a 127-128-as kilométernél végeznek a szakemberek forgalomkorlátozás mellett - tették hozzá.

Karbantartási munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be az M3-as autópálya több szakaszán október 4-ig Forrás: MTI/Balázs Attila

A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy

illetve indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon
- olvasható a közleményben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről