Nem kerülhet újra hatalomra a kormányzását hazugságokra építő Gyurcsány vezette baloldal

Gyurcsány Ferenc Kézfogás Közéleti személyiségek (laza) Rendőr
Budapest, 2006. szeptember 26. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök (j) a köztársaság nevében megköszöni a rendőrök helytállását, amikor ellátogat a Rendészeti Biztonsági Szolgálathoz. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Nem szabad megengedni, hogy újra hatalomra kerüljön a Gyurcsány Ferenc által irányított baloldal, mely kormányzását annak idején hazugságra és erőszakra építette - jelentette ki Horváth László, a Fidesz szóvivője, a térség országgyűlési képviselője csütörtökön Gyöngyösön, azt kérve, hogy aki teheti, írja alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony nevű petíciót. 
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus szerint mostanában a helyieknek elsősorban az jut eszébe Gyurcsány Ferencről, hogy néhány hete, kampánykörútja során egyensúlyát vesztve, kedélyesen nekidőlt az egyik gyöngyösi áruház üvegvitrinjének.

Ám az egykori miniszterelnök őszödi beszéde is emlékezetes és intő jel mindenkinek, hiszen abban egyértelműen bevallotta, hogy hazugsággal nyertek választást 2006-ban - tette hozzá. "Gyurcsány Ferenc maga fogalmazott úgy 2006 májusában, hogy hazudtak reggel, éjjel, meg este, és nyilvánvalóan végighazudták az elmúlt másfél-két évet, miközben teljesen világos volt, hogy amit mondanak, az nem igaz" - idézte fel.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök (j) a köztársaság nevében megköszönte a rendőrök helytállását Forrás: MTI/Kovács Tamás

Horváth László arra is emlékeztetett, hogy ezután az emberek jogos felháborodására az akkori kormányfő, aki azóta "állandóan a demokrácia és a jogállamiság miatt aggódik", erőszakkal reagált. "A tüntetésre szemkilövetéssel, lovasrohammal, vízágyúval, könnygázgránáttal válaszolt, vér folyt Budapest utcáin" - húzta alá a szóvivő, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy most ugyanez a Gyurcsány Ferenc és ugyanez, az általa irányított baloldal akar újra kormányra kerülni.

"Az előzmények ismeretében ez végzetes lenne, ezt nem szabad megengedni" - fogalmazott Horváth László. "Egyszer már láttuk, mit tettek az emberekkel és mit tettek az országgal. Aki egyetért azzal, hogy ez nem történhet meg újra, azt arra kérik: támogassa aláírásával a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót" - zárta szavait a politikus.