Megütötte, megrúgta és lefejelte élettársát egy hódmezővásárhelyi férfi

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Letartóztathatják azt a hódmezővásárhelyi férfit, aki hétfőre virradóra életveszélyes sérülést okozott az élettársának. Erről írt Origónak küldött közleményében a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.
Vágólapra másolva!

A megalapozott gyanú szerint a férfi augusztus 29-én 23 óra és másnap hajnali 4 óra között részegen többször bántotta az élettársát a szívességi alapon használt lakásukon.

Többször könyökkel és ököllel is megütötte, megrúgta és lefejelte.

A nő egész testén sérülések voltak. A támadás után az áldozat átment az édesanyjához, majd a légzési nehézségei miatt onnan a helyi klinikára került, onnan pedig életveszélyes állapotban Szegedre vitték, ahol ellátták.

Az életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárásban

a főügyészség a szökés, elrejtőzés, az eljárás meghiúsításának, valamint a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel indítványozta a férfi letartóztatását egy hónapra. A gyanúsított többszörösen büntetett előéletű, cselekményét is végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt követte el. Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója fog dönteni telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén.