Csak a kora miatt nem ítélhetik életfogytiglanra a fiút, aki brutálisan halálra szurkált egy férfit Gyulán

Vágólapra másolva!
Szó szerint kivégzett egy férfit egy 18 éves fiú Gyulán. Addig szurkálta áldozatát, amíg az meg nem halt. A hasán, a mellkasán és a hátán is megszúrta. A holttestet később egész egyszerűen a szemét mellett hagyta.
Vágólapra másolva!

A 18 éves fiú és egy évvel fiatalabb barátja tavaly nyáron az egyik éjszaka Gyula különböző diszkóiban szórakoztak és ittak.

Az idősebb fiú nemcsak rengeteg ivott, de nyugtatókat is bevett.

Hajnalban ilyen állapotban ment cigarettát venni. Hazafelé észrevette az egyik szomszédját, aki pont a házába akart bemenni.

Minden előzmény nélkül elővette a kését, és négyszer megszúrta a férfit.

A szúrások a megtámadott férfi nyakát, arcát, vállát és mellkasát érték. Amikor a fájdalmában előre görnyedt, még a hátán is megszúrta.

Forrás: Police.hu

A féri ezután a földre rogyott. Ekkor már az egész testéből ömlött a vér.

A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az azonnali szakszerű orvosi ellátás sem menthette volna meg az életét.


Amikor a 17 éves fiú meglátta, hogy mi történt, azonnal mentőt akart hívni, az idősebb fiú azonban megfenyegette, azt mondta neki, hogy ezt ne merje megtenni, és felé szúrt. Előbbi ezután futva menekült el, és bemászott egy közeli ház udvarára, ahol elrejtőzött. Barátja követte, de miután nem érte utol, hazament.

A házából kitolt egy talicskát, amelybe beletette a halálra szurkált férfi holttestét, és egy közeli szemétgyűjtőhöz vitte,

és ott a kukák mellé rakta.

Ezután hazament, összepakolta a legszükségesebb dolgait, elbúcsúzott a húgától, és elment otthonról. Nem sokkal később a magyar-román határ felé vezető 44-es út mellett fogták el.

Forrás: Police.hu

A fiú csak a kora miatt nem ítélhető tényleges életfogytiglanra.