Parókát és álhasat vett fel egy rabló, hogy ne ismerjék fel - videó

Parókát és álhasat is felvett egy rabló, hogy ne ismerjék fel, de hiába, elkapták
Parókát és álhasat is felvett egy rabló, hogy ne ismerjék fel, de hiába, elkapták
Vágólapra másolva!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított eljárást egy budapesti férfivel szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus 13-án egy józsefvárosi üzletből közel 80 ezer forintot magával vitt.
Vágólapra másolva!

Hamar kiderült, hogy a rablást egy 22 éves budapesti férfi követhette el, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottai

augusztus 16-án elfogtak a IX. kerületi lakásában.

A rendőrök megtalálták a bűncselekmény elkövetésének idején viselt ruháinak egy részét. A férfit bevitték a kapitányságra, ahol rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Beismerő vallomást tett és részletesen beszámolt arról, hogyan készült tettére napok óta és azt is elárulta, hogy a nagy ruhadarabokat még ki is tömte, hogy elváltoztassa a megjelenését.

A bűncselekményt után az egyik ismerősénél hagyta a ruhát, a kést és a parókát is, amelyet bűntársa a Dunába dobott.

Parókát és álhasat is felvett egy rabló, hogy ne ismerjék fel, de hiába, elkapták Forrás: YouTube

A józsefvárosi nyomozók a 22 éves K. M.-et őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását az ügyészeknél. Bűntársát, a 21 éves Á. Albertet bűnpártolás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Ő szabadlábon védekezik.