Jakab Péter vidéki pártfórumaira a Jobbik frakciójából rendeltek ki fizetett aktivistákat

Vágólapra másolva!
Jakab Péter, a Jobbik elnöke úton-útfélen azt hangoztatja, hogy a nép egyszerű gyermekeként rajonganak érte az emberek, akik ezt megmutatva valósággal tódulnak a különböző fórumaira. Ehhez képest az Origo információi szerint a pártközpontból fizetett aktivistákat rendelnek ki a különféle kampányrendezvényekre. Baucsek Rajmund, Jobbik IT-alelnök például rendíthetetlenül követi Jakabot a turnéja során, akárcsak egy rejtélyes testőr, aki a baloldali politikus testi épségére vigyáz. 
Vágólapra másolva!

A Gyurcsány-show keretében nagyban járja az országot Jakab Péter, aki kifejezetten büszke arra, hogy milyen sokan vesznek részt a túlnyomó többségben vidéken megtartott fórumain.

Csakhogy információink szerint a tömeg egy részét a budapesti pártközpontból töltik fel. A Jobbik-elnök nagykátai videójában felbukkant Baucsek Rajmund, aki egyenesen a párt frakcióirodájából érkezett erősítésnek.

Baucsek egyébként 2010-ben és 2014-ben a Jobbik újlipótvárosi önkormányzati jelöltje volt (a helyiek Hitler-bajuszt festettek a plakátjaira, így tiltakozva indulása ellen), később a Jobbik IT angyalföldi csoportjának az elnöke és oszlopos tagja lett.

Bár a párt az elmúlt időszakban jelentős változáson ment keresztül, a politikus-aktivista valamennyi pártelnököt hűségesen szolgálta, most éppen a magát Gyurcsány Ferencnek alárendelő Jakab Pétert segíti. Baucsek jelenleg a Jobbik IT alelnöke, és közösségi oldala szerint a párt parlamenti frakciójánál dolgozik asszisztensként.

A pártközpont besegít Forrás: Facebook/Jakab Péter

A nagykátai-üllői fórumozás előtt így köszönt be Instagram-oldalán:

Nem ez volt az egyetlen vidéki Jakab-fórum, ahol a budapesti politikus megjelent. Az oroszlányi összejövetelre készülve például egy Jakab Péter-pólóban feszített. A pártmédia (Alfahír) egyébként a régi időket megidézve, lelkendezve számolt be az eseményről: "a Jobbik elnöke Oroszlány főterén, a Szent Borbála téren várta az este 6 órára meghirdetett fórumon a nagy számban megjelent érdeklődőket".

A Jakab Péter-póló a kiskundorozsmai fórumra is jó volt, Baucsek ismét teljes harci díszben, jobbikos kampányfelszerelésben melegített az eseményre.

Természetesen a pilisvörösvári dzsembori sem maradhatott ki, a jobbikos aktivista ezúttal is jelezte a közösségi médiában, hogy megvan a napi programja.

Testőr vigyáz Jakab Péter testi épségére a vidéki pártfórumokon

Baucsek Rajmund mellett egy másik rendszeres szereplője van Jakab Péter kampányrendezvényeinek.

A Vadhajtások arról írt, hogy a baloldali pártelnök majdnem minden fórumán megjelent "egy fehér alpha industrys" testőr, aki a pártelnök biztonságát védi.