Fekete-Győr megint megszólalt, és kiderült, továbbra sem tud semmit - videó

Fekete-Győr András nem tudom
Vágólapra másolva!
Alig több mint fél évvel a parlamenti választás előtt a baloldali összefogás ott tart, hogy annak tagjai nem tudják egymásról, ki mit képvisel. Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje (!) élő televíziós adásban jelentette ki, hogy csak minimum szinten van tisztában azzal, hogy szövetségesei milyen politikát folytatnak, maximum szinten nem. A baloldali pártvezér Hócipó-nagydíjas jeleneteket produkált hétfő este az ATV-ben!
Vágólapra másolva!

Egy biztos, hogy a baloldali televízió nézői nem unatkoztak hétfő este, hiszen a mindig szórakoztató Fekete-Győr András volt az Egyenes Beszéd vendége.

Mint ismert, az ifjú politikusban bőven van ambíció, hiszen egy középpárt elnökeként nem kis önbizalomról tanúskodva megcélozta a kormányfői pozíciót. Azóta ebből a tisztségéből járja rendíthetetlenül a lakossági fórumokat, televíziós műsorokat, azt bizonygatva, mennyire alkalmas politikus.

Csakhogy az országjárás nem feltétlenül a tervek szerint halad, hiszen a pártelnök ezeken az alkalmakon többször kerül kellemetlen helyzetbe, mint nem. Elég csak a Partizános fellépésére gondolni, ahol kormányfőjelöltként rekordmennyiségben hangzott el tőle a varázsszó: NEM TUDOM.

Fekete-Győr a politikai abszurd kategóriájában kétségkívül verhetetlen, ezt tegnap is bemutatta az ATV nézőinek. Ki tudja miért, de az adás egy pontján arról kezdett el beszélni, hogy számára nem teljesen tiszta, baloldali politikustársai mit képviselnek.

Ezen még a műsorvezető is megdöbbent, és visszakérdezett: "Azt mondja, nagyon kíváncsi arra, hogy a többiek mit és hogyan képviselnek. Ezt most nem tudja, hogy a többi miniszterelnök-jelölt mit, és hogyan képvisel?

Még arra is felhívta a láthatóan zavarba jövő pártelnök figyelmét, hogy "velük van összefogásban, velük szövetkezett".

Fekete-Győr sajátosan oldotta meg a helyzetet, és azt mondta, "lefektettünk egy minimumprogramot, ez így van, tehát minimumszinten tudom, ki mit képvisel, maximumszinten nem". Bár nem biztos, hogy ezt szerette volna kihozni a beszélgetésből, de szavaiból erősen úgy tűnik, hogy

a baloldali összefogás tagjai, akik hatalomátvételre szövetkeztek, azt sem tudják, a másik mit képvisel.

A videót ide kattintva tekintheti meg.

A találat Bohár Dánielé, a Pesti TV újságírójáé, aki úgy kommentálta a momentumos politikus alakítását, hogy ""Minimumszint" András nem lett sokkal okosabb. Fekete-Győr András úgy akar miniszterelnök lenni, hogy azt sem tudja mivel házalnak a szövetségesei. Momentumos mélyrepülés 586. rész".