Megverte és megkéselte a feleségét egy nagykőrösi férfi, mert nem tudta elviselni a válást – videó

illusztráció, mentőautó, mentő, ambulancia, rendőrség, rendőrautó, rendőr
Vágólapra másolva!
Egy nagykőrösi férfi válófélben volt a feleségétől, amit nem tudott elviselni. Megfenyegette a nőt, hogy baja lesz, ha egy másik férfival kezd kapcsolatot. Miután ez mégis megtörtént, a férfi megverte a feleségét, és egy késsel is rátámadt.
Vágólapra másolva!

Egy férfi és egy nő több évtizedig voltak házasok, de a kapcsolatuk megromlott, ami miatt a nő áprilisban elköltözött, májusban pedig megindította a válást.

A férfi ezt nem tudta megemészteni. A szétköltözés után naponta több tucatszor felhívta a feleségét és megfenyegette, hogy baja esik, ha megtudja, hogy van valakije.

A nő már félt. Pár hét múlva már a telefont sem merte felvenni a férjének. Később letiltotta a telefonszámát és a közösségi oldalakon is tiltó listára tette.

Május 19-én a férfi megvárta a feleségét a munkahelye előtt, majd megragadta és arra kényszerítette, hogy beszálljon az autójába.

Nagykőrös lakott területét elhagyva egy dűlőútra hajtott vele, majd egy félreeső részen megállt. Már vezetés közben többször ököllel arcon vágta a nőt, mert időközben új társa lett.

A leállított kocsiban a férfi elővett egy kést, amit a felesége nyakához, majd oldalához tartott, miközben azzal fenyegette, hogy megöli. Egyszer meg is vágta a bal kezét. Ezek után felhívatta vele az új barátját, és elmondatta vele, hogy megverte, de most már ő következik.

A hívás után a nő kiszállt a kocsiból és megpróbált menekülni, de a férje visszarángatta és ököllel orron ütötte.

Ezek után a férfi változtatott a viselkedésén. Kidobta a kést a kocsiból, többször bocsánatot kért, és arra kérte a feleségét, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Visszaadta a telefonját is, amin közben a közös lányuk már kereste. A férfi felhívta a lányukat, és a kérésének eleget téve visszavitte a feleségét a munkahelyéhez, ahol a gyerek már várta őket. Ott a férfi elengedte a feleségét.

A nőnek több sérülése lett, az egyik 8 napon túl gyógyuló.

Az ügyészség zaklatás, sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen, akit letartóztattak.