Szuverenitási üggyé vált a magyar pedofilellenes törvény

TORDAI Bence
Budapest, 2020. október 26. Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 26-án. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Miután a közép- és kelet-európai régió Magyarország vezetésével 2015 után az önállóság útjára lépett, – ezáltal gyengítve az uniós intézményrendszer további föderalizációjának tervét – az egykori gyarmatosítók a „közös értékek" nevében indítanak újabb támadást Magyarország ellen - közölte a XXI. Század Intézet. Világossá vált, hogy a migrációs válsághoz hasonlóan szuverenitáskérdésről van szó, és a nemzetközi erők aknamunkája ellenére Magyarország nem enged a progresszív napirend nyomásának - tették hozzá.
Vágólapra másolva!

A XXI. Század Intézet legújabb elemzése rávilágít a pedofilellenes törvény gyermekvédelmi jelentőségére, az unió képmutatására az európai „közös értékek" szelektív értelmezése kapcsán, illetve a Nyugat újfent kirajzolódó gyarmatosító és szuverenitásellenes attitűdjére.

Ezért váltott ki haragot

A pedofilellenes törvény nyilvánvalóan azért váltotta ki az LMBTQ-lobbi haragját, mert a szabályozás megtiltja, hogy álcivil szervezetek az iskolai szexuális felvilágosítás során a nemváltoztatást vagy a homoszexualitást népszerűsítsék. A progresszívek évek óta küzdenek azért, hogy érzékenyítő kurzusaikat oktatási-nevelési intézményekben propagálhassák, amely céljukat a nyugati világban egyre inkább siker övezi. Az Egyesült Államokban már óvodásoknak is tartanak úgynevezett drag queen felolvasó órákat, ahol hiperszexualizált, nőimitátor férfiak népszerűsítik a társadalom többségére jellemző heteroszexuálistól eltérő szexuális irányultságokat (és sok esetben devianciákat is) – olvasható az elemzésben.

Egy 2018-as tanulmány szerint az Egyesült Államokban mindössze 2016 és 2017 között megnégyszereződött a biológiai nőkön végzett nemátalakító műtétek száma, míg a nemi diszfóriában szenvedő brit lányok aránya 4400 százalékkal nőtt egy évtized alatt.

A kutatás szerint a számok drasztikus megugrása a társaktól jövő nyomásnak, illetve a genderideológia térhódításának köszönhető, amely az olyan legalapvetőbb kamaszkori problémákban, mint a szorongás, vagy az időszakos depresszió is a nemváltás szükségességét javasolja megoldásként. Éppen ezért üdvözítő, hogy a magyar kormány törvényileg meggátolja az iskolákban a nemváltás népszerűsítését – tették hozzá.

Szuverenitási kérdéssé vált az Országgyűlés által elfogadott pedofilellenes törvény Forrás: MTI/Kovács Attila

Szuverenitáskérdés

2015 után a közép-európai államok önrendelkezési jogukkal élve szembeszegültek a brüsszeli, bevándorláspárti status quóval, és kinyilvánították, hogy jogukban áll eldönteni, hogy kivel akarnak együtt élni, és nem engednek a kevert és nyílt társadalmakat hirdető globális NGO-k nyomásgyakorlásának.

A pedofilellenes törvény hasonló módon szuverenitáskérdésnek tekinthető: rögzíti a szülők jogát a gyereknevelésről, valamint meggátolja a globális LMBTQ-lobbi érdekében eljáró, senki által fel nem hatalmazott álcivil NGO-k indoktrinációs tevékenységét a gyerekek körében.