Végre teljesülhet az öt éve meghalt Gábor Zsazsa utolsó kívánsága

Gábor Zsazsa
Vágólapra másolva!
A magyar születésű, de Hollywoodban sztárrá váló Gábor Zsazsa özvegye, Frederic von Anhalt több mint egy éve szervezi néhai feleségének temetését, akinek az volt az utolsó kívánsága, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra.
Vágólapra másolva!

Azt írja a Blikk, hogy a járvány miatt eddig nem valósulhatott meg az öt éve elhunyt díva utolsó kívánsága.

– mondta el a lapnak Frederic von Anhalt herceg, aki nemcsak néhai felesége földi maradványait hozta magával, de minden olyan emléket is, amit Zsazsa halála után is megőrzött.

Férje el is kezdte szervezni az utazást, de lejárt a színésznő útlevele, így újat kellett igényelni. Gábor Zsazsa akkor már nem tudta használni a jobb kezét, és hiába mondták a hivatalnokok, hogy elég egy x az aláírás helyére, addig ügyeskedett, míg bal kézzel aláírta az útlevelét.

– fejtette ki az özvegy. A herceg néhány kedvenc tárgyát is a sírba helyezi majd.

Gábor Zsazsa Forrás: AFP

Ne feketében jöjjenek a gyászolók

Frederic von Anhalt azt kéri a gyászolóktól, hogy ne feketében jöjjenek a temetésre, ünnepeljék néhai feleségét úgy, ahogyan élt. A

– kérte az özvegy, aki azt is elmondta, hogy párja rengeteget beszélt az otthonáról, így neki is olyan, mintha egy kicsit magyar lenne. Rengetegen kérdezgetnek feleségéről fiatalok is, sőt igazán ők akarják életben tartani az emlékét - mesélte el a lapnak tapasztalatait von Anhalt.