Solti tragédia: közölték Ágnessel, hogy a férje meghalt a balesetben

Solt, 2021. június 24.
Ütközésben összetört kamion és személygépkocsi az 52-es úton Solt és Fülöpszállás között 2021. június 24-én. A balesetben egy ember meghalt és többen megsérültek.
MTI/Donka Ferenc
Solt, 2021. június 24. Ütközésben összetört kamion és személygépkocsi az 52-es úton Solt és Fülöpszállás között 2021. június 24-én. A balesetben egy ember meghalt és többen megsérültek. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Már tudatánál van Ágnes, és közölték vele, hogy a férje meghalt a június 24-i balesetben. A család épp a Balatonról tartott hazafelé, amikor Soltnál összeütköztek egy kamionnal. A nőnek egyedül kell felnevelnie a három gyermeküket.
Vágólapra másolva!

Már túl van az életveszélyen Ágnes, aki férjével és két gyermekükkel a Balatonról hazafelé tartva autójukkal összeütköztek egy kamionnal az 52-es úton - írja a Bors. A mentőápolóként dolgozó D. Attila azonnal meghalt a balesetben, feleségét életveszélyes állapotban szállították kórházba, kómába esett.

A család éppen a Balatonról tartott hazafelé, amikor összeütköztek egy kamionnal. Az apa azonnal meghalt a balesetben Forrás: MTI/Donka Ferenc

A családapa fivére a Borsnak azt mondta, hogy Ágnes egy darabig még biztosan kezelésre szorul, de már tudatánál van.

– mondta a lapnak Dobróka Csaba. A férfi azt is hozzátette, hogy a házaspár két, szintén kórházba került gyermeke sincs már válságos állapotban.

A Bors úgy tudja, hogy az ötéves Kinga és a hároméves Attika folyamatosan szüleiket hiányolják. Idősebb testvérük, a nyolcéves Edina csak azért nem utazott a családdal, mert a kitűnő tanulmányi eredményei miatt az iskolája elvitte egy jutalomüdülésre. A kislányra jelenleg Csaba vigyáz.