Összeomlott a háromgyerekes anyuka férje halála után

gyász, gyertya, halál
gyász, gyertya, halál
Vágólapra másolva!
Teljesen összeomlott az a nő, akinek férje július elején halt meg, mindössze 37 évesen. Róbertnél súlyos szívbetegséget állapítottak meg 2019-ben, és hiába kapott egy pacemakert márciusban, állapota nem javult. Három gyermeke azóta is hazavárja, nem értik, miért nincs velük otthon.
Vágólapra másolva!

Teljesen összeomlott az a háromgyermekes édesanya, akinek 37 éves férje július elején halt meg - írja a Blikk. Laurának és Róbertnek négy éve születtek hármas ikrei, ami igazi csodának számított, hiszen ők spontán módon fogantak, ami 7-8 ezer szülésből csak egyszer fordul elő.

A családfőről 2019-ben derült ki, hogy súlyos szívbetegséggel küszködik. A vizsgálatok során azt is megállapították, hogy Róbertnek szívátültetésre lesz szüksége, ám ez előtt egy hosszas gyógyszeres kezelés várt rá, ami tavaly egész évben tartott.

A férfi ekkor már dolgozni sem tudott,

sőt már az albérletük második emeletére is csak nehezen tudott felmenni.

A gyerekek keresik az apjukat

Márciusban Róbert kapott egy pacemakert, de az állapota nem igazán javult, hiába szedte a gyógyszereket. Ekkor már tudták, hogy az albérletükből is költözniük kell, így a falusi csok segítségével vettek egy házat Sajóbábonyban. Az új otthont azonban a férfi nem sokáig élvezhette: két héttel a beköltözés után, július 8-án meghalt.

A Blikk szerint Laura teljesen összeomlott férje halála után, nehezen éli meg, hogy egészségügyi dolgozó lévén sem tudott rajta segíteni. Ahogy a lapnak elmondta, a gyerekek keresik az apjukat, várják haza, nem értik, hogy miért nincs velünk otthon.

– Még nem tudják azt sem, mi történt vele – mondta a Blikknek a gyászoló édesanya.