Az LMBTQ-propaganda célja, hogy elhitesse, a heteroszexualitás nem menő

prágai pride
People hold up a large rainbow flag as they march across the Old Town Square during the third gay pride festival in the Czech capital Prague on August 17, 2013. AFP PHOTO / MICHAL CIZEK / AFP PHOTO / MICHAL CIZEK
Vágólapra másolva!
A cél az, hogy a fiataloknak azt verjék bele a fejükbe, hogy a heteroszexualitás nem a normalitás, hanem csupán egy választható szexuális viselkedés, sőt nem is igazán menő dolog, ennek a nyomai sajnos ma már a közösségi médiában jól láthatóak, mivel a 11-12 évesek tömegesen írják magukat le a profiljukban nem heteroszexuális identitásúnak. Teljesen világos, hogy ők maguk még nem értik ezt az egészet, csak egy divatot követnek, már most elérték náluk, hogy a legsérülékenyebb korszakukban "nyitottak legyenek" minden szexuális viselkedés irányába – minderről Bálint Botond szociológus beszélt az Origónak annak kapcsán, hogy a pedofilellenes törvény hatályba lépésével egy időben a Magyar LMBTQI Szövetség élesítette a szivarvanyszakkor.hu című weboldalt. Bárki számára, azaz nem 18 éven felülieknek. A szakember szerint az európai elit mind a jellemét, mind a személyiségét elvesztett emberekből áll, ők teljesen a politikai divatirányzatokat keresik, és igazodnak is hozzájuk. Magyarország határozottan kiáll a gyermekek védelme mellett, de ez Brüsszelnek nem tetszik, mivel azt szeretnék, ha LMBTQ aktivisták folytatnának propagandát az iskolákban és óvodákban. Ezeket az aktivistákat főleg a Soros-hálózat támogatja.
Vágólapra másolva!

A pedofilellenes törvény hatályba lépésével egy időben a Magyar LMBTQI Szövetség élesítette a szivarvanyszakkor.hu című weboldalt, mellyel a magyar fiatalokat kívánja megszólítani. Az oldal finanszírozói között az Európai Bizottság is feltűnik – erről már a vasárnap.hu írt.

„Ez a honlap az 'Itt vagyunk! Az LMBTQI emberek magyarországi társadalmi elfogadásának növelése közösségi megerősítés és szemléletformálás útján' c. projekt része, amely az Európai Unió Jogok, egyenlőség és polgárság programja (2014–2020) támogatásával valósul meg. A tartalomért kizárólag annak szerzői tartoznak felelősséggel, és nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság álláspontját"
– olvasható a honlap alján. Mindenesetre fizetni azért fizetik.

Forrás: vasarnap.hu

A honlapon egyébként leplezetlen LMBTQ-propagandát lehet olvasni, valamint a Soros-szervezetek bevett eszközeit arra, hogyan kell feszültséget kelteni egy-egy intézmény falain belül.

Olyanok, mint a bolsevikok

A gender nem egy tudományos elmélet, hanem a szó legszorosabb értelmében egy ideológia, és az a legfőbb célja, hogy terjessze magát – erről már Bálint Botond beszélt az Origónak. A szociológus szerint

Az LMBTQ-csoportok nem tekinthetőek közösségnek, tehát nem is lehet ezt az egész csoportot képviselni, ezek önjelölt aktivista csoportok, hasonlóan például a bolsevikokhoz - tette hozzá. Azért tudtak ezek a csoportok ilyen nagyra nőni, ilyen hangosnak lenni, mert nagyon régóta csinálják, és iszonyatosan sok pénzt öltek bele ebbe a projektbe.

A szakember szerint az utóbbi idők tudományos eredményei is azt mutatják, hogy a nemi orientáció kialakulásában a környezeti hatások, így jelen esetben

„Agresszív propagandát folytatnak az LMBTQ-szervezetek" Forrás: AFP/NurPhoto/Michal Fludra

A városokban szinte megszűntek a hagyományos életformák

A jelenség mögött a városiasodás gyorsuló folyamata áll, ennek következtében vesztette el az ember a kapcsolatát a közösségeivel, azokkal a hagyományos emberi életformákkal, amelyekben évezredekig éltünk.

Sok LMBTQ ember nem örül annak, hogy ő az, ahogy annak sem, hogy az akarata ellenére kerül egy agresszív csoport tevékenysége miatt egy konfliktus közepébe. Aki pedig LMBTQ emberként kritizálná a genderideológiát, azt azonnal kiközösítik és támadják – mondta Bálint Botond szociológus, újságíró.

A tudomány is olyan mértékben terhelt lett ideológiailag, hogy főleg a társadalomtudományos eredményekkel szemben is nagyon sok kétség merül fel.

A nagyvárosok létrejötte nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hagyományos életformák megsemmisültek Forrás: Shutterstock

Ez a legfőbb cél

A szociológus arról is beszélt a szivárványszakkör.hu kapcsán, hogy a cél az, hogy a fiataloknak azt verjék bele a fejükbe, hogy a heteroszexualitás nem a normalitás, hanem csupán egy választható szexuális viselkedés, sőt nem is igazán menő dolog.

A szakember szerint az európai elit mind a jellemét, mind a személyiségét elvesztett emberekből áll. Ők teljesen a politikai divatirányzatokat keresik, és igazodnak is hozzájuk. Sokan komolyan is gondolják ezekben a körökben, hogy a gyerekeknek már akár hároméves korukban tényleg joguk van ahhoz, hogy az összes szexuális "érdekességet" bemutassák nekik - hívta fel a figyelmet a szakember. A mi kultúránk egyébként azt választotta, hogy a felvilágosítás a helyi közösségekben, a családban történjen, a falusi közösségekben ez teljesen természetes is volt, mert ott minden nap találkozott a gyermek ezekkel a kérdésekkel.

- mondta Bálint Botond.

A különféle LMBTQ-csoportok olyan nyomulást folytatnak, hogy normális fogalmakat sem lehet használni Forrás: Getty Images/iStockphoto/lev dolgachov/Lev Dolgachov

Sokszor mentálisan terhelt aktivisták állnak a nyomulás élén

A különféle LMBTQ-csoportok olyan nyomulást folytatnak, hogy sem normális fogalmakat nem lehet használni, sem beszélni nem lehet igazán értelmesen a dolgokról. Így jutottunk el odáig, hogy Németországban egyes helyeken komolyan felmerült az, hogy az alsó tagozatban az anális szexről kell oktatást tartani - mondta a szakember. Az egész egy annyira abszurd helyzet, hogy ahhoz lehet hasonlítani, amikor egy őrülttel találkozik az ember, és nem is igazán tud egy ilyen helyzetben mit tenni.

Az ultraliberálisok persze ráülnek erre a vonatra, mivel így lehet újabb társadalmi csoportokat bevonni mindenféle konfliktusokba. Mindig el kell mondani, hogy ezek az LMBTQ-szervezetek magukon kívül senkit nem képviselnek, semmilyen formában nem reprezentálják azokat az embereket akiket állítólag meg akarnak védeni.

„Ez a nyomulás a többi homoszexuális és LMBTQ ember számára is visszataszító” Forrás: Belga via AFP/Nicolas Maeterlinck

Orbán Viktor: Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója

A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket, az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés – minderről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt korábban Belgrádban. Orbán Viktor úgy értékelt: hasznos vita volt, az álláspontok teljesen letisztultak. Minden világos és érthető: az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat és szervezeteket beengedjük az iskolákba és az óvodákba - mondta.

MAGYARORSZÁG EZT NEM AKARJA - SZÖGEZTE LE. A VITA ARRÓL SZÓL, KI DÖNT ARRÓL, HOGYAN NEVELJÜK A GYERMEKEKET. AZ EURÓPAI ALAPSZERZŐDÉSEK SZERINT EZ NYILVÁNVALÓAN A MAGYAROK, VAGYIS NEMZETI HATÁSKÖRBE TARTOZÓ KÉRDÉS.

„Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója" - jelentette ki a miniszterelnök, hozzátéve: "akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba".

Brüsszel szeretné az iskolákban, óvodákban látni az LMBTQ-propagandát

Az Európai Parlament csütörtök délután 459 szavazat, 147 ellenszavazat és 58 tartózkodás mellett elfogadta a Magyarországot elítélő állásfoglalását a gyermekvédelmi törvény nyomán.

Azaz, Brüsszel elítélte azért Magyarországot, mert nem engedjük be az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba.

A sokadik magyar témájú EP-határozatot majdnem hat órán át tartó, hangos vita előzte meg szerdán Strasbourgban. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is keményen nekiment a magyar szabályozásnak: megismételte, hogy véleménye szerint szégyenteljes a magyar törvény. Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője később csalódást keltőnek nevezte az uniós bizottság vezetőjének nyilatkozatait, mondván: a magyar törvény egyedül a gyermekek védelmét célozza.

Így pumpálja Soros a milliókat az LMBTQ-propagandára

Mint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt években érzékelhetően támadásba lendült a gyakran Sorosék által finanszírozott LMBTQ-lobbi, a szokásos provokatív fővárosi felvonulásaikat újabban már vidéki városokban is megrendezik, célba vették a gyermekeket, a szivárványos jelképeikkel egyre több helyen tűnnek fel az utcákon, sőt gyakran a legszentebb jelképeken gúnyolódnak. Számos reklámban és internetes tartalmakban, filmsorozatokban is feltűnik a homoszexuális „érzékenyítő" propaganda, gyermekek számára.

A SOROS-BIRODALOM TÖBB OLYAN SZERVEZETET IS TÁMOGAT MAGYARORSZÁGON, AMELYEK NYÍLT, AGRESSZÍV LMBTQ-PROPAGANDÁT FOLYTATNAK.

Ilyen a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Háttér Társaság, a Budapest Pride, a Transzvanilla Transznemű Egyesület, a Magyar LMBTQ Szövetség és a Patent Egyesület. A pénzügyi kimutatások szerint a felsorolt álcivil szervezetekbe évente összesen több tízmillió forintot pumpál a Soros-hálózat. A Labrisz 2019-ben 11 milliót, a Háttér Társaság 25 milliót, a Budapest Pride 6 millió forintot kapott a Nyílt Társadalom alapítványtól, illetve más Soros-féle NGO-tól.

Forrás: Origo

A fenti tények azt igazolják, hogy a milliárdos spekuláns hálózata pénzeli és irányítja felülről a gyerekekre irányuló erőszakos LMBTQ-s propagandát. Nyilvánvaló céljuk az általuk elképzelt nyitott társadalom megvalósítása, amiről maga Soros György könyvet is írt és számos alkalommal nyilatkozott.

Egyfajta új embertípust akarnak létrehozni, a hagyományos identitásától és kötődéseitől megfosztott tömegembert.

Mindezt a keresztény-konzervatív értékek lebontásával, a vallás, a család, a nemzeti identitás, és most már a nemi identitás szétzilálásával, valamint a tömeges migrációval akarják elérni.