Gyurcsány Ferenc LMBTQ-lobbistája nyíltan gyalázza Szent István királyt

- Horizontal
Participants wearing ballet dresses dance on an open air truck on their way cross the city during the lesbian, gay, bisexual and transgender (LGBT) Pride Parade in Budapest downtown, on July 11, 2015. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Döbbenetes mélységekbe jutottak a nemzetközi LMBTQ-lobbi hazai követői. Hommonay Gergely, Gyurcsány Ferenc bloggere, a napokban párhuzamot vont az államalapítás ünnepe és a Pride között. Miközben nyíltan gyalázta Szent István királyt, mindenkit a Pride-ra invitált, ahol szerinte mások mellett "szoknyás férfiak" vonulnak fel jó zenére.
Vágólapra másolva!

Hommonay Gergely a hazai baloldal ismert provokátora, rendszeresen közöl polgárpukkasztónak szánt írásokat a közösségi oldalán.

Ezúttal azonban nagyon túllőtt a célon, és egy ritka ízléstelen poszttal jelentkezett. A DK-közeli politikai aktivista-blogger valamilyen oknál fogva fontosnak tartotta, hogy egy kalap alá vegye az államalapítás ünnepét az LMBTQ-lobbi politikai rendezvényével, a Pride-dal.

Úgy látja, hogy amíg szent királyunk ünnepén "szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak a pesti belvárosban egy mumifikált kezet, melyről csak annyi tudható biztosan, hogy a tulajdonosa azzal maszturbált, és a seggét törölte," addig a Pride egy kiváló, nemes rendezvény. Gyurcsány Ferenc támogatója szerint a többek között queer embereket is felvonultató politikai demonstráción is vannak szoknyás férfiak, de itt csak jó zenéket lehet hallani, és még "egy hulla kezét sem hurcibálják körbe."

Korábbi Pride-felvonulás Budapesten Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Mint ismert, a kormány a soha nem látott erősségű politikai nyomás következtében népszavazást kezdeményezett a gyermekek védelme érdekében. Ez alaposan megzavarta a hazai baloldal képviselőit, akik a kezdeti bizonytalankodás után kivétel nélkül besoroltak a nemzetközi LMBTQ-lobbi mögé.

Például DK-s Niedrmüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzat Orbán Viktor kormányfő bejelentését követően azonnal a Prideon való részvételre kezdett el buzdítani, úgy, hogy a közpénzből fenntartott honlapján intézett felhívást a kerületiekhez.