Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szexért cserébe használhatta egy kislány egy pedofil siófoki lakását

Vágólapra másolva!
Tizenkét év börtönbüntetést indítványozott az ügyészség azzal a férfival szemben, aki a vádhatóság szerint szexuális kapcsolatért cserébe engedett lakáshasználatot egy 13 éves kislánynak.
Vágólapra másolva!

Az 52 éves férfi tavaly nyáron több gyerekkel is megismerkedett, és gyakran vendégül látta őket a siófoki lakásában.

Azt mondta egy 13 éves gyerekeknek, ha lefekszik vele, másokat is felvihet a lakásba.

Többször volt köztük szex, annak ellenére, hogy a férfi tudta, hány éves a kislány, hogy a 14-ik életévét még nem töltötte be.

Cserébe ezért a kislány másokkal is lefekhetett a lakásban.

A gyerek szeptemberben jelentette fel a a hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt korábban már büntetett férfit, akit elfogtak és aztán le is tartóztatták.

Az ügyészek gyermekprostitúció kihasználása és szexuális visszaélés miatt emelt vádat a férfi ellen. A vádiratban az áll, hogy abban az esetben, ha a férfi beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, a bíróság ítélje 12 év börtönre.

Emellett azt is indítványozták, hogy a vádlottat végleges hatállyal tiltsák el minden olyan foglalkozástól, amelyben 18. életévét be nem töltött emberek nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné, illetve ilyen emberekkel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban állna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről