Tehetséges fiatal táncművészek voltak a Hegyalja úti baleset halálos áldozatai

Budapest, 2021. június 26. Összetört személygépkocsik, miután összeütköztek Budapesten, a Hegyalja úton 2021. június 26-án. A balesetben ketten meghaltak. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Szombat hajnalban karambolozott két autó Budapest XI. kerületében, a Hegyalja úton. A 22 éves Lili és a valamivel idősebb barátja olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen meghaltak. A fiatalok tehetséges táncművészek voltak, ígéretes jövő állt előttük. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Egy négyfős baráti társaság éppen egy következő helyszínre tartott szombat hajnalban. Lala vezetett, és mellette ült a barátnője, Lili. Eddig tisztázatlan körülmények között a Hegyalja út 50. szám előtt összeütköztek egy másik autóval, aminek követközben mindkét kocsi totálkárosra tört - írja a Bors.

Lala és Lili olyan súlyosan megsérültek, hogy a perceken belül a helyszínre érkezett mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Forrás: Police.hu

Mint azt a Bors megtudta, Lili gyerekkora óta táncolt. Legutóbb a Copacobana Show-ban szerepelt nagy sikerrel. A lap által megkérdezett, nevük elhallgatását kérő szakértők szerint a szakmában a lányra fényes karrier várt. Barátai azt is elárulták: Lili kifejezetten élvezte az életet. A szabadidejében szívesen autózott a barátaival, erről többször is posztolt videót a Facebook-profilján. Vidám lány volt, aki igyekezett pontosan úgy élni, mint a vele egykorú fiatalok. A szabadidejében örömmel járt bulizni a barátnőivel, elvégre annyira szeretett táncolni, hogy ha tehette, a munkán kívül is ezt tette.

Jó szívű, mindenkivel kedves lány volt Lili

Az őt ismerők szerint szerencsésnek vallotta magát, hogy a hobbija egyben a megélhetést is jelentette a számára.

A család egy közeli barátja szombat délután egy szívszaggató posztban búcsúzott Lilitől.

– írta a férfi.

Egy másik közeli ismerős a Borsnak mesélt a mindenkivel kedves lányról:

– mondta a hölgy.

Lala a táncospárja volt

A baleset másik áldozata, P. László ugyancsak kiváló táncos volt. Több versenyen együtt indult Lilivel. A fiatalokat a teljes hazai táncos közösség gyászolja.

„A napokban még veletek táncoltunk és most mindannyian kapdossuk a levegőt a történtek miatt. Felfoghatatlan! Táncoljatok, bárhol is legyetek! Hálásak vagyunk, hogy ismerhettünk titeket!” – írta az egyik közös barátjuk.