Újabb drámai részletek a tarpai háziorvos és családja haláláról: a redőnyön keresztül látták meg a holttesteket

VI kerület Jókai utca 20 szám alatt történt egy szén-monoxid mérgezés. Négyen meghaltak. 2021.06.29.
Vágólapra másolva!
Az egész falu gyászolja Tarpa háziorvosát, akinek a holttestét a családjáé mellett, egy VI. kerületi Jókai utcai lakásban találták meg. Kiderült, a négyfős családdal szén-monoxid-mérgezés végzett. Napokig holtan feküdhettek a lakásban, mire a redőnyön keresztül megpillantották őket.
Vágólapra másolva!

A Ripost felidézte, a 45 éves palesztin származású apát, aki háziorvosként és belgyógyászként dolgozott a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpán, már péntek óta kereste a rendőrség, miután nem jelent meg a munkahelyén, és a telefonját sem vette fel. Eszerint valószínű, hogy

a család már napok óta holtan feküdt a lakásban, mire megtalálták őket.

A Borsnak nyilatkozó ismerősök elmondták, hogy a Gázából Magyarországra költözött háziorvost mindenki tisztelte és szerette a faluban. Nagyon sokat tett a koronavírus-járvány alatt a betegekért.

– szögezte le az egyik tarpai asszony. Két éve azonban, amikor az orvos nagyobbik fia, Amir iskolás lett, Budapestre költöztek a családdal, onnantól ingázott.

"Engem különösen megvisel ez a tragédia, hiszen a kisebbik fiúnak én voltam az óvónénije" - mondta összetörten a szomszéd hölgy.

- ezt már a Ripostnak mondta a volt óvónő.

Eltűnésük mindenkinek feltűnt

"A szomszédot kérdezték, hogy elutaztak-e, hisz a rokonaik külföldön laknak, de ő mondta, hogy nem hiszi, mert a rács nyitva volt az ajtajukon" – mesélte a belvárosi lakás egyik lakója a Borsnak. Ezután a rendőrségnél is bejelentették a család eltűnését. A lap úgy tudja,

a négytagú család holttestét egy hátsó ablakból vették észre a redőnyön keresztül.

Ezután tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, akik betörték az ajtót.. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tragédiát, többen egy rossz bojlerre, így szén-monoxid-mérgezésre gyanakszanak.

A Ripost hozzátette, hogy a Tarpai Egészségháznál kedden gyertyagyújtást tartottak a család emlékére. Az önkormányzat jelezte, hogy a háziorvos-belgyógyászt és családját saját halottjaiknak tekintik.