Megnyitott a MOL Bajnokok Parkja a Millenárison

Vágólapra másolva!
Pénteken nyílik meg a MOL Bajnokok Parkja a Millenáris Parkban, Buda legmenőbb szurkolói zónájával. A vállalat a 2000-es évek óta van jelen a magyar labdarúgásban, és jelenleg is a labdarúgó válogatott támogatója. A MOL a tehetséges sportolók támogatása mellett a szurkolók iránt is elkötelezett, és célja, hogy a sportot közelebb vigye a hétköznapi emberekhez. Éppen ezért a sportközvetítések előtt gyerekprogramokkal, filmvetítéssel és gaming bajnoksággal, valamint gasztro udvarral várja az egész családot.
Vágólapra másolva!

A Millenárison kialakított MOL Bajnokok Parkja június 11-től, a labdarúgó Európa-bajnokság idején speciális szurkolói zónával várja az érdeklődőket.

A rendezők a mérkőzések mellett gyermekprogramokkal, sportbeszélgetéssekkel, koncertekkel és a Magyar Filmintézetnek köszönhetően filmvetítéssel készülnek.

A futballmeccseket a rajongók nagy kivetítőkön keresztül élvezhetik, a finom falatokról pedig egy igazi gasztro udvar gondoskodik, ahol mindenki megtalálja a kedvére való ínyencségeket. Már reggeltől vár mindenkit a Fresh Corner, amely egy tökéletes helyszín a reggeli kávé elfogyasztásához. A rendezvény teljesen készpénzmentes, kizárólag bankkártyával és feltölthető kártyával tudnak fizetni a vendégek.

A hétvégéken a sportolásé és a családi programoké a főszerep.

Szombatonként szabadtéri sport aktivitásokkal, vasárnaponként pedig gyermek és családi programokkal vár mindenkit a MOL Bajnokok Parkja.

A legkisebbek gyerekkoncerteken és kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, de a szervezők természetesen az e-sport szerelmeseire is gondoltak: ők egy izgalmas MOL FIFA Gamer bajnokságban mérthetik össze a tudásukat.

"Mindig is kiemelt célunk volt, hogy közelebb vigyük az emberekhez a versenysportokat és azokat a tehetségeket, akikre az egész ország büszke lehet. A labdarúgás játékosként és szurkolóként is igazi élmény, mi pedig szeretnénk minél több embert bevonni, hogy egy csapatként, kicsikkel és nagyokkal együtt szurkolhassunk a magyar válogatottnak.

– mondta el Pantl Péter, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

A park hétköznapokon 14 és 22 óra között, hétvégén pedig reggel 10 és 22 óra között lesz nyitva. Kivételek a 21 órás meccsek, amikor 23 óráig lesz a park látogatható. Fontos tudnivaló, hogy a rendezvény látogatása ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött.

További információk elérhetőek a programokkal kapcsolatban az esemény Facebook oldalán.