Mindig nyugodtan alszom - mondta a két ember megölésével vádolt férfi a bírósági tárgyalása előtt

LEZÁRT AKTA: KETTŐS EMBERÖLÉS MIATT KELL FELELNIE, É. Imre, Győr, gyilkosság
Vágólapra másolva!
Elszabadultak az indulatok hétfőn a Győri Törvényszéken, ahol a két ember megölésével vádolt É. Imre tárgyalását tartották. Az áldozatok rokonai nem fogták vissza magukat, amikor meglátták a papucsban és napszemüvegben megjelenő vádlottat. Az egyik áldozat lánya azt kérte a férfitól, legalább azt árulja el, hol vannak az édesapja földi maradványai.
Vágólapra másolva!

– Nagyon jól érzem magam! Mindig nyugodtan alszom, így történt ez a múlt éjszaka is – mondta a Borsnak a két ember megölésével vádolt É. Imre hétfőn a Győri Törvényszéken tartott tárgyalás előtt.

É. Imrét azzal vádolják, hogy megölte a neki korábban dolgozó két villanyszerelőt, majd eltűntette a holttestüket Forrás: Police.hu

A férfit azzal vádolják, hogy miután nem tudta kifizetni a neki villanyszerelőként dolgozó Mácsik Zoltánt és Orlik Vilmost, a telkére csalta a két férfit, ahol végzett velük és a holttesteket eltűntette.

Bíznak benne, hogy megkapja méltó büntetését

A Bors tudósítása szerint É. Imre papucsban és napszemüvegben jelent meg a bíróságon, ahol megjelent a két áldozat családja is, akik "kaptak az alkalmon, hogy a feltételezett gyilkosnak közvetlenül elmondhassák a véleményüket".

– Volt lelked egy családot tönkretenni, te féreg - kérdezte Márta, Mácsik Zoltán özvegye. A vádlott nem reagált. Némán meredt maga elé a folyosón, tekintetét a napszemüvege mögé rejtve. Mácsik János, a villanyszerelő bátyja sem fogta vissza magát.

– Te mocskos féreg! Nagyon bevállalós vagy!

– kelt ki magából János. Ekkor a beszámoló szerint É. Imre ügyvédje ügyfele védelmére kelt és próbálta csitítani az indulatokat.

– Most legyen nagy pofád! Számodra csak most jön a java! Nem tudtad, hogy kivel kezdtél, de szerintem már leinformáltál! Tudod, ki vagyok? Van mitől tartanod! Nézz a szemembe, vedd le a napszemüvegedet és legyél férfi! – kiabálta János a tárgyalás előtt, aki aztán a Borsnak kinyilvánította: ő természetesen nem fog bűncselekményt elkövetni, és bízik benne, hogy É. megkapja méltó büntetését.

Nem kerültek elő a holttestek

A cikkben emlékeztetnek: a lassan a három éve húzódó ügy lényege, hogy É. Imre Ausztriában és Magyarországon is dolgozott építési vállalkozóként, ám hiába szerzett jól jövedelmező munkákat, rosszul gazdálkodott, így

nem tudta az embereit kifizetni.

A vád szerint 2015-ben Orlik Vilmossal, 2018-ban pedig Mácsik Zoltánnal is végzett. A feltételezések szerint a telkére csalta őket, majd eddig tisztázatlan módon oltotta ki életüket, és megsemmisítette a tetemüket.

Az ügyet azonban bonyolítja, hogy a holtestek nem kerültek elő. Ezt az ügyész is megjegyezte a tárgyaláson, mondván, az ugyancsak elhíresült darnózseli gyilkosság ügyében is csak közvetett bizonyítékok alapján született meg a jogerős elmarasztaló ítélet.

A két család közös fájdalma, hogy el sem tudják temetni halottukat. Andrea, Zoltán lánya a tárgyalás után megkérte a vádlottat, hogy legalább azt mondja el, hol vannak az édesapja földi maradványai, ugyanis szeretné neki megadni a végtisztességet.