Vágólapra másolva!
A kocsma tulajdonosát kábítószer-kereskedelemmel, négy vendégét pedig kábítószer birtoklásával gyanúsítják a dunakeszi rendőrök.
Vágólapra másolva!

Egy gödi szórakozóhelyen intézkedtek rendőrök egy négyfős társasággal szemben június 18-án este. Az egyik kamasz ugyanis zavartan viselkedett.

Kitágult pupillái és kipirosodott bőre is drogfogyasztásra utalt. A fiú beismerte a rendőröknek, hogy drogozott, ráadásul nem is először.

A társaság egyetlen női tagja

észrevétlenül próbálta kidobni egy kukába dobni nála lévő, zöld növényi törmeléket rejtő zacskót, amikor a rendőrök tetten érték.

A 37 éves nővel, egy 17 éves kamasszal és két 21 éves férfival szemben is kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely mindnyájuknál pozitív értéket mutatott.

A társaság tagjaitól összesen bruttó 26,58 gramm drogot foglaltak le.

Forrás: Police.hu

Az akció közben a rendőrök a kocsma hátsó részéből terjengő, erős jellegzetes kannabisz szagot éreztek, ezért kutatni kezdtek.

A teraszon lévő cserépkályhában 11 darab simítózáras, kábítószergyanús növényi törmelékkel tömött tasakot találtak. A hely tulajdonosa a 30 éves O. Péter némi gondolkodás után elismerte,

hogy az ott talált, kiporciózott, összesen 86,6 gramm drog, illetve a 3 076 ezer forint az övé. A rendőrök mindent lefoglaltak. A 30 éves férfi a kihallgatásán a terhére rótt cselekményt nem ismerte el, panasszal élt, de vallomást nem tett.

A szabadlábon védekező társasággal szemben a dunakeszi rendőrök kábítószer birtoklása miatt, az azóta letartóztatott O. Péterrel szemben pedig kábítószer-kereskedelem miatt indítottak eljárást

- írja a Police.hu.