Huth Gergely és Villányi Károly kapta idén a Jótollú magyar újságíró díjat

Huth Gergely Jótollú magyar újságíró
Vágólapra másolva!
Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője és Villányi Károly, a Mediaworks hírcentruma és a Médiapiac főszerkesztője kapta idén a Jótollú magyar újságíró díjat.
Vágólapra másolva!

Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője, a Pesti TV programigazgatója, valamint Villányi Károly, a Mediaworks hírcentruma és a Médiapiac főszerkesztője kapta idén a Jótollú magyar újságíró díjat - írja a Médiapiac. A Médianéző Központ által alapított kitüntetést még a magyar sajtó napján, március 15-én ítélték oda, azonban az átadót a járványhelyzet miatt csak június 30-án tartották meg.

Huth Gergely (jobbra) és Villányi Károly vehették át idén az elismerést Forrás: Holecz Endre / E-Man@Ghost.Hu

A cikkben emlékeztetnek, hogy

a kitüntetést, amelynek célja, hogy a jobboldali, konzervatív sajtó munkatársai is megkaphassák a munkájukért járó figyelmet és elismerést, harmadik alkalommal osztották ki.

2019-ben elsőként Gajdics Ottó (Karc FM, Hír TV), 2020-ban pedig Szentesi Zöldi László (Magyar Demokrata) és az azóta elhunyt Swendt Pál (Magyar Nemzet) kapta meg.

Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója korábban a portálunknak azt mondta, különösen akkor fontos a nemzeti oldal újságíróinak munkáját elismerni, amikor a demokrácia és jogállamiság nevében a bolsevik diktatúrára emlékeztető módon egzisztenciálisan fenyegetik őket baloldali politikusok.