Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Késsel és pisztollyal fenyegetőzött egy férfi a gyöngyösi polgármesteri hivatalban

rendőrség, police.hu, illusztráció
Vágólapra másolva!
Késsel és pisztollyal felfegyverkezve fenyegetőzött egy férfi a gyöngyösi polgármesteri hivatalban, a rendőrök elfogták - közölte az intézmény sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Június 16-án Gyöngyösön, a déli órákban, egy férfi felfegyverkezve ment ügyet intézni a hivatalba, ahol korábban két évig dolgozott. Helyismeretét kihasználva jutott el a polgármesteri titkárságra, ahol

azzal fenyegetőzött, hogy megöli a polgármesterrel együtt a teljes városvezetést, valamint végez a járási hivatal vezetőjével is.

A kiskorú gyerekét egyedül nevelő, több, rendszeresen folyósított segélyben és támogatásban részesülő férfi azt mondta, arra is felkészült, hogy öngyilkos lesz.

A polgármesteri titkárság egyik munkatársnőjének

rövid időre sikerült megnyugtatnia az indulatos férfit, aki fegyvert fogott a városháza biztonságáért felelős ügyeletes városrendészre, majd a hivatal egy másik munkatársa el tudta venni a férfitől a kést.

Ezután értesítették a rendőröket, akik rövid idő alatt a helyszínre érkeztek és lefegyverezték, majd a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra vitték a fenyegetőző férfit. Az esetről Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője annyit közölt: az elfogott 46 éves helyi lakos elszámoltatása folyamatban van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről