Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Két társaság verekedett össze egy ózdi szórakozóhelynél

ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Két társaság összeszólalkozott, majd összeverekedett egy ózdi szórakozóhely közelében. Az egyik megvert fiú vérző orral menekült be a rendőrségre.
Vágólapra másolva!

A vád szerint egy 20 éves férfi, valamint két 17 éves társa tavaly, egy májusi nap hajnalán az egyik ózdi szórakozóhely közelében sétált az utcán. A szórakozóhelyről kilépett három részeg fiú. Az egyik kiabált.

Az arra sétáló fiatalok odaléptek a társasághoz, majd a férfi és az egyik társa egyszer-egyszer pofon ütötte a hangoskodót.

Úgy tűnt, nem lesz baj és sikerült megbeszélniük egymással a történteket. A társaságból ketten elindultak hazafelé, de a támadók utánuk futottak, és amikor beérték őket, közölték velük, hogy amiért futniuk kellett, most kapni fognak.

Az egyik fiatal rátámadt a társaság egyik tagjára, többször megpróbálta megütni, de ez nem sikerült, viszont többször bordán rúgta.

A két másik támadó is csatlakozott hozzá. Együtt verték a fiút, aki végül el tudott menekülni, de a társa ott maradt, így mindhárom támadó őt kezdte el ütni.

A fiú később visszament a barátjáért, mire újra őt kezdték el verni. A barát ezt kihasználta, és vérző orral beszaladt a közelben lévő rendőrség hátsó udvarára, ahol kért segítséget.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a támadók ellen. Azt javasolják, hogy a férfit ítélje a bíróság közmunkára, a büntetett előéletű fiút fiatalkorúak fogházában letöltendő, de próbaidőre felfüggesztett büntetésre, míg a büntetlen előéletű fiút bocsássa próbára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről