Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Talált bankkártyával vásárolgatott a kiskunmajsai sorozattolvaj

Vágólapra másolva!
Egy kiskunmajsai nő lopásokból tartotta fenn magát, többnyire nyitva hagyott autókra vadászott, ezekből vitte el az értékeket. Később az utcán talált egy pénztárcát, benne egy bankkártyával, amivel többször is fizetett a városban.
Vágólapra másolva!

A vád szerint a nő, nem sokkal azután, hogy a bíróság korábbi lopások miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, a megélhetését 2020 szeptemberétől ismét lopásokkal biztosította.

Kihasználta, hogy a helyiek a nyitott udvarokban nem zárják be a kocsijukat.

Teherautókból lopott övtáskát, hátizsákot, pénzt, igazolványokat és laptopot is. Egy lezáratlan kocsiból pedig parfümöt és fájdalomcsillapítót vitt magával. Egy boltban is járt. Levett a pultról egy csokit, amit azonnal meg is evett.

Decemberben talált egy pénztárcát, amiben az iratokon kívül egy bankkártya is volt. Kihasználta, hogy akkor még 15 ezer forintig nem kellett beütni a PIN kódot. Hatszor fizetett vele.

Egy házba bútorvásárlás ürügyével jutott be, majd elterelte a házigazda figyelmét és ellopta a bankkártyáját. Ezzel egy dohányboltban akart fizetni, de a nem volt rajta pénz. Az ügyészség a többszörösen büntetett előéletű nőt lopással és csalással vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetése, és a korábban kiszabott felfüggesztett büntetését is hajtsák végre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről