Megkéseltek egy férfit Tápióságon

Vágólapra másolva!
Egy kocsmai vita fajult verekedéssé Tápióságon, ami azzal zárult, hogy egy férfi megkéselte haragosát.
Vágólapra másolva!

Egy férfi azért utazott Tápióságra 2019 szeptemberében, hogy meglátogassa a barátait. Több ismerősével is együtt ivott napközben, ezért este már részegen ült be egy sörözőbe. Egy háromfős társaság ugyanabban a kocsmában szórakozott. Egyikük összeveszett egy helyi társasággal.

Amikor a söröző vezetője látta, mi történik, elküldte őket onnan, de csak a helyiek mentek el a kocsmából. A férfi végignézte a két társaság vitáját, de nem avatkozott bele.

Nem sokkal később a férfi összeveszett a társaság egyik tagjával. Kimentek az egyik közeli sarokra, hogymegverekedjenek egymással. Először a férfit lökte el haragosa, amitől kificamodott a válla. Közben a haragos két társa is odaért, hogy leállítsa a verekedést.

Amikor a férfi felkelt a földről, elővett egy kést. Ekkor odalépett hozzá a kificamodott vállú haragos egyik barátja, hogy hagyja békén a társát.

A férfi mellkason szúrta, majd összeverekedtek, közben többször megszúrta és megvágta a másikat.

A verekedésnek úgy vetettek véget, hogy egy székkel hátba vágták a férfit, aki elmenekült. Másnap feladta magát a rendőrségen.

A megkéselt férfinak 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek.

Az ügyészség emberölés kísérletével vádolja a késelőt, a tárgyalás a héten folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken.