Csuklóinál az ágyhoz kötötte, nem mosdatta és nem öltöztette rendesen nevelt gyerekét egy nő

Vágólapra másolva!
Vádat emeltek az ellen a nő ellen, aki súlyosan veszélyeztette egy nála elhelyezett gyermek fejlődését. Nem öltöztette fel rendesen, nem mosdatta, nem vitte el speciális gondozóhoz és bántotta is. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a nevelőszülő nőnél 2017 áprilisában helyeztek el egy csecsemőt egy Pest megyei településen. Amikor a gyerek bölcsődbe ment,

a gondozók kérték, hogy a hideg időjárásnak megfelelő vastagságú és a gyerekre méretben is jó ruhába öltöztesse a kicsit, akit rendszeresen ápolatlanul és mosdatlanul adott be az intézménybe.

Emellett a speciális fejlesztést igénylő gyermeket nem vitte a neki ajánlott foglalkozásokra Cegléden és ezt azután sem volt halandó megtenni, hogy fedezték volna az utazás költségeit. A fejlesztés szükségességét is letagadta a bölcsődei gondozók előtt.

Emellett a gyereket bántotta is a nevelőanyja.

Rendszeresen úgy fenyítette meg, hogy a csuklóinál fogva az ágy rácsaihoz kötötte, amely nyomot is hagyott a gyerek bőrén.

Miután a gyámhivatali vizsgálatot indított, tavaly márciusban a gyermeket más nevelőszülőnél helyezték el. A nőt ellen pedig nyomozás indult kiskorú veszélyetetése és minősített könnyű testi sértés miatt. A Ceglédi Járási Ügyészség most emelt vádat a nővel szemben.