Megrázó részletek a dunavarsányi gyilkosságról - a szomszédig még elvonszolta magát a megszurkált férfi

Gyilkosság Dunavarsányban, Dunavarsány, gyilkosság, 2021.05.03.
Vágólapra másolva!
Hétfőn reggel meggyilkoltak a saját dunavarsányi otthonában egy férfit. A helyiek szerint a férfi párjának férje és a fia támadt rá, amiért az asszony vele akart új életet kezdeni. A gyilkosok közül az apa feladta magát a rendőrségen, a fiát pár kilométerre a helyszíntől fogták el.
Vágólapra másolva!

Dunavarsány külterületén, egy Duna menti üdülő övezetben történt a gyilkosság. A környék nagyon nyugodt egész évben, ma azonban az egyik nagyjából 100 méteres szakaszt, ahol a gyilkosság reggel történt, ellepték a rendőrök, akik még délután is helyszíneltek. A házakat kizárólag azon az úton lehet megközelíteni, amit a rendőrök keresztben teljesen lezártak.

A helyszínre érkezésünkkor a holttest még az egyik ház előtt hevert a betonon.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Egy, a közelben élő nő az Origónak elmondta, hogy reggel fél 8-kor ért haza,

akkor azt látta, hogy rendőrök vesznek körbe egy testet, ami az úton fekszik.

Először azt hitte, hogy elütötték, de ezt gyorsan elvette, mert ahhoz túl sok rendőr volt kint.

"Két hónapja költöztünk ide, mert reméltük, hogy itt majd nyugalomban élhetünk, erre ezt történik..."– mondja a nő, majd hozzáteszi, hogy azt hallotta,

a férfit az élettársának a férje és a fia késelte meg. A férj nem tudta elviselni, hogy a nő el akart tőle válni, ezért támadhatott rá a fiával a férfira.

Pár házzal távolabb, két idős asszony is arról beszélt, hogy mi történhetett. Elmondásuk szerint nem is emlékeznek arra, mikor volt utoljára ekkora felfordulás a környéken.

– tette hozzá az asszony.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Tegnap még integetett nekem"

Egy másik, az utcában élő férfi és a lánya jól ismerték a férfit. Úgy tudják, hogy a férfi buszok üvegezésével foglalkozott. Nem tudják, hogy ki volt az élettársa, ugyanis őt soha nem láttak.

"Reggel azt vettem észre, hogy valaki itt száguldozik az utcában. Amikor kijöttem, már itt nyüzsögtek a rendőrök és a mentők, a mentőhelikopter is akkor szállt le itt.

Próbálták megmenteni az életét, de nem sikerült. Amikor befejezték, odamentek egy szőke nőhöz, aki ezek után összeroskadt. Gondolom ő lehetett az élettársa"

– magyarázza a férfi.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A lányának több jó emléke is van a férfival kapcsolatban. Tavaly például a ház előtt dolgozgatott, amikor a férfi elment mellette kocsival. Megállt, megkérdezte tőle, hogy hogyan érezte magát, majd amikor visszajött a városból, hozott neki fagyit.

– mondja a lány.

Egy idősebb férfi, aki már szinte szomszédja a megölt férfinak azt mondta, hogy a házában támadtak rá.

– mondja a férfi, majd elmondta, hogy a férfi még a szomszéd házig el tudott menni a támadás után, ott esett össze.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ahogy azt korábban megírtuk, a gyilkosság után a rendőrség lezárta a települést, ami miatt az apa feladta magát. A fiát a helyszíntől 3 kilométerre fogták el az egyik utcában.