Szíven szúrta az öccsét egy 34 éves férfi Isaszegen

A rendőrség helyszíni fotója.
A rendőrség helyszíni fotója.
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo elsőként írt róla, egy férfit megöltek Isaszegen. Kiderült, hogy a testvére tette, mert megromlott köztük a viszony.
Vágólapra másolva!

2019. július 11-én két testvér összeveszett egymással. Az idősebbik, egy 34 éves férfi az autójában egy

20-25 cm pengehosszúságú késsel és egy kiélezett gyalogsági ásóval érkezett 31 éves testvére isaszegi házához.

A kihegyezett gyalogsági ásó Forrás: police.hu

Kezében a késsel és a gyalogsági ásóval berontott haragosa otthonába. A nappaliban volt a fivére élettársa, akitől azt kérdezte, hogy hol van a párja, miközben azt ordította, hogy:

A rendőrség helyszíni fotója. Forrás: police.hu

A férfi és a nő összeverekedett. A férfi félrelökte a nőt és közben megvágta az ujján és a nyakán, amitől az áldozata könnyebben sérült meg. Ekkor lépett ki a férfi testvére a fürdőszobából.

Félrelökte a támadót és kiszaladt a kertbe.

Ahogy közelített felé a késsel és az ásóval, az idősebb azt kiabálta a fiatalabbnak:

A rendőrség helyszíni fotója Forrás: police.hu

A fiatalabb az udvaron lévő fészerhez hátrált, ahol megfogott egy lapátot és a nyelével a testvére fejére ütött, aki ezután egy szúrással a földre terítette áldozatát.

A támadó beült az autójába és elmenekült. A 31 éves férfinek a szívét érte a szúrás. Hiába került kórházba, a szakszerű orvosi ellátás ellenére meghalt.

A rendőrség helyszíni fotója. Forrás: police.hu

A 34 éves férfi azt mondta a rendőröknek, hogy amikor a házhoz ért, veszekedő élettársakkal szembesült, majd hirtelen rátámadtak és egy lapáttal fejbe verték. Azzal védekezett, hogy

sokkot kapott és csillagokat látott, emiatt szúrta meg a 31 éves férfit.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság márciusban zárta le a nyomozást. Az emberöléssel vádolt 34 éves férfi ügyében a héten tartanak előkészítő ülést a Budapest Környéki Törvényszéken.