Kulcsfontosságú bizonyíték lenne egy bőrönd VV Fanni ügyében

VV Fanni
Vágólapra másolva!
Még mindig nem került elő az a bőrönd, amelyet a vád szerint VV Fanni elrablója pakolt tele és rakott ki Siófokon egy kuka mellé, hogy utazásnak álcázza a lány eltűnését. Aki megtalálta a csomagot, talán nem is tudja, hogy a három éve eltűnt lány ruhái vannak nála, amelyek kulcsfontosságú bizonyítékkal szolgálhatnak az ügyben.
Vágólapra másolva!

Máig nem jelentkezett az a személy, aki megtalálhatta VV Fanni ruhákkal teli bőröndjét, amit a vád szerint elrablója, B. László hagyott Siófokon - írja a Bors. A rendőrség szerint a férfi utazásnak akarta álcázni a bűntényt, és ő maga pakolta be a bőröndöt. B. László azonban azt állítja, nem ő, hanem Fanni akkori legjobb barátnője, B. Erika csomagolt be a bőröndbe.

Hogy melyik állítás igaz, akkor lehetne tisztázni, ha előkerülne a bőrönd, a benne lévő holmikon ugyanis ott lehet az ujjlenyomata annak, aki becsomagolt.

VV Fanni Forrás: Facebook/VV Fanni

Utazásnak akarta álcázni a lány eltűnését

A bőrönd azonban eltűnt amellől a siófoki kuka mellől, ahova B. László elhelyezte. A cikk szerint a helyi szemétszállító cég vezetője a nyomozóknak azt mondta, hogy a munkatársai talpig becsületesek,

A Bors szerint így valaki más találhatott rá Fanni csomagjára, aki vagy nem mer, vagy nem akar jelentkezni, vagy nem is tudja, hogy a lány holmijai vannak nála. Az sem világos, hogy B. László miért nem adta át a lánnyal együtt a csomagot is annak a két ismeretlennek, akiket évek óta emleget.

A férfi ügyvédje a lapnak azt mondta, hogy egyszerűen nem volt logika B. László cselekedeteiben, aki "már nemcsak a lányért, hanem magáért is aggódott", és arra gondolt, ha majd Fanni jobban lesz, visszaadja neki a csomagját.

VV Fanni családjának ügyvéde szerint azonban a férfi a bőrönddel akarta utazásnak álcázni a lány eltűnését.