Megkéselte a szeretőjét egy pápai nő

Vágólapra másolva!
Egy 53 éves pápai nő az élettársán kívül egy másik férfival is szexuális kapcsolatban volt. Az ismerőse azonban többet akart tőle. Összevesztek egymással, majd a vita hevében a nő megkéselte a férfit.
Vágólapra másolva!

A vád szerint az alkoholista nő és a férfi régóta ismerték egymást, időnként le is feküdtek egymással.

A férfi szerelmes volt a nőbe, ezért rendszeresen győzködte, hogy legyen az élettársa, de ő ezt mindig visszautasította.

A nőnek van élettársa, a férfi pedig a kapcsolatukat ellenző édesanyja mellett lakott, így mindig az egyik ismerősük házában találkoztak egymással. 2018 augusztusában a nő összeveszett az élettársával, ezért megbeszélte a férfival, hogy pár napot együtt lesznek az ismerős házában, ami üres volt. Ez alatt az idő alatt többször összevesztek egymással, mert a férfi győzködte, hogy legyenek komolyabb kapcsolatban, a nő viszont erről hallani semi akart.

Egy nap a nő telefonon panaszkodott a lányának,

hogy amióta összeveszett az élettársával nincs pénze dohányra és ennivalóra sem.

A lány ezért megkérte az ismerősét, akinek szintén volt kapcsolata a nővel, hogy vásároljon be neki.

Az ismerős bevásárolt, majd elment a házhoz, de a csengetésre nem a nő, hanem a férfi nyitott ajtót, hiányos öltözetben. Az ismerős ezen felháborodott, közölte hogy ő a nőnek hozta a csomagot, amit végül nem is adott oda, hanem eljött onnan.

Az alkoholra szorongáscsökkentőt szedő nő és a részeg férfi megint összeveszett. A nő kifogásolta, hogy a férfi hagyta elmenni az ismerőst a csomaggal, a férfi pedig féltékeny lett az ismerős miatt.

A vita odáig fajult, hogy a nő felkapott egy konyakést, amivel mellkason szúrta a férfit.

Az áldozat 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta, de a szakértők szerint csak a szerencsének köszönheti, hogy nem került életveszélyes állapotba. Az ügyben nyomozás indult a nő ellen. Az ügyészek most életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolják a nőt, és azt javasolják, hogy ha az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz, a bíróság ítélje 3 év börtönbüntetésre.