Meggyilkolta, feldarabolta és bezsákolta a barátját egy jászladányi nő

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínen készült felvétele.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínen készült felvétele.
Vágólapra másolva!
Letartóztatásban marad az a nő, aki brutális kegyetlenséggel meggyilkolta a tunéziai barátját Bécsben, majd feldarabolta a holttestét. A darabokat bőröndökbe tette, majd telekocsival Budapestre, onnan Jászladányba ment. Az anyja segítségével sósavval öntötte le a maradványokat, majd kivitték egy öntözőcsatornához. A holttestet gyerekek találták meg.
Vágólapra másolva!

A jászladányi nő 2017 őszétől Bécsben élt, ahol megismerkedett egy tunéziai férfival, aki később össze akart vele házasodni.

A kapcsolatuk azonban a férfi féltékenysége miatt hamar megromlott, ezért a nő eldöntötte, hogy újra összejön a korábbi barátjával, a tunéziai férfit pedig meggyilkolja.

2019 februárjában, egy szórakozóhelyről hazaérve

a nő a bedrogozott férfit nyakon szúrta egy 12-14 centis késsel. Ezek után verekedni kezdtek, a nő közben többször megszúrta, megvágta, majd végül elvágta a torkát.

A férfi belehalt a sérüléseibe.

A bezsákolt maradványok Forrás: youtube.com/PoliceHungary

A nő elvette a pénzét, a holttestet egy fűrésszel és egy késsel feldarabolta, a testrészeket több bőröndbe tette, majd telekocsival Budapestre, onnan pedig Jászladányba utazott az anyjához.

Ott az asszony segítségével leöntötte a sósavval, bezsákolta, majd kivitte és elrejtette a szászbereki öntözőcsatorna átereszében. A zsákokat gyerekek találták meg.

A bíróság az ügyészség javaslatára fenntartotta a nő letartóztatását az elsőfokú ítéletig, de a végzés ellen a nő és a védője fellebbezett. Másodfokon, a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség nem tartotta alaposnak a fellebbezéseket, ezért az elsőfokú végzés elfogadását javasolta.

Itt találták meg a feldarabolt holttestet Forrás: police.hu

A Szegedi Ítélőtábla fenntartotta a nő letartóztatását, mivel fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye.

Ezenkívül a nő ellen több büntetőeljárás is folyamatban van, így a bűnismétlés veszélyét sem lehet kizárni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!