Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Már a koronavírus áldozatait sem kímélné a baloldal

Vágólapra másolva!
Újra fokozza a halálkampányt a baloldal, miután az oltottak száma átlépte a kétmilliót Magyarországon. Most Nagy Attila Tibor baloldali politikai tanácsadó adta meg a jelet, amikor a Pesti TV adásában azt mondta, hogy szerinte még a DK sem használja ki eléggé a koronavírusban meghaltak családjának gyászát. A nyilatkozatára elsőként persze Gyurcsány egyik embere csapott le - az az Arató Gergely, aki tavaly az első hullám idején azon sajnálkozott, hogy nincs elég halott Magyarországon. Már tényleg nincs határ, amit a baloldal ne lépne át - mondta Dömötör Csaba államtitkár, Kocsis Máté pedig figyelmeztetett: a baloldal felelős azoknak a haláláért, akiket lebeszélt az oltásról. A baloldali politikai tanácsadó nyilatkozott az Indexnek, amelynek a szerzője, és azt mondta: ő csak a munkáját végezte. 
Vágólapra másolva!

Arató Gergely, a DK parlamenti képviselője azonnal sajtótájékoztatót hívott össze azután, hogy Nagy Attila Tibor baloldali politikai tanácsadó a Pesti TV adásában kedd este azt mondta, a baloldali pártok nem használják ki eléggé azoknak a gyászát, akiknek családtagja a koronavírus-járványban halt meg.

A műsor jobboldali vendégei döbbentek hallgatták, ahogy a tanácsadó arról beszélt: a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia, például üres székekhez beszélhetnének, mint Joe Biden az amerikai kampányban. A baloldali tanácsadó még azt is megpróbálta kiszámolni, az áldozatoknak hány hozzátartozója lehet, és ez mekkora politikai haszonnal járhat. Szerinte "200 ezer gyászolóval már egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni", amiben az a döbbenetes, hogy ehhez a jelenleginél jóval több halálos áldozat kellene, vagyis gyakorlatilag azt üzente a baloldali pártoknak, hogy az az érdekük, hogy minél többen haljanak meg.

A baloldal egyelőre „nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból fakadó fájdalmat", a DK sem folytat kellően célzott kampányt - mondta.

Arató Gergely azonnal ugrott is, hogy megpróbáljon célzott kampányt folytatni. Egy ízléstelen online sajtótájékoztatón próbálta a kormányt hibáztatni a halottak számáért. Arató - a baloldal szokásához híven - még börtönnel is fenyegetőzött.

- írta közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, emlékeztetve, hogy a baloldaliak hónapok óta azon ügyködnek, hogy elbizonytalanítsák az embereket az oltásokkal kapcsolatban.

- sorolta.

A baloldal halálkampánya

A koronavírus-járvány kapcsán a halálkampányt talán éppen az az Arató Gergely kezdte, aki most elsőként csapott le a baloldali tanácsadó szavaira.

Arató 2020. május 19-én az ATV Reggeli Start című műsorában beszélt a koronavírus szövődményeiben meghalt magyarokról, majd egy adott ponton kijelentette:

Az alábbi felvételen 0:58-tól hallható a Gyurcsány-párti politikus megdöbbentő mondata.

Ekkor mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy az ellenzék nem a sikeres védekezésnek, hanem a koronavírusnak szurkol.

Június 8-án jelent meg egy videófelvétel az MSZP közösségi oldalán, amelyet Tóth Bertalan pártelnök is megosztott.

A videóban egy, az MSZP által mentősnek nevezett, Németh Athina nevű nő szerepelt, aki Korózs Lajos parlamenti képviselő kérdéseire válaszolva azt állította magáról, hogy „főállásban mentőtiszt", illetve már „43 éve mentősként dolgozik". A kórházak kiürítésével kapcsolatosan pedig azt állította, hogy „10 hazaküldött betegből 9 meghalt".

HAMAR BEBIZONYOSODOTT, AMI ELSŐRE IS NYILVÁNVALÓ VOLT: A NŐ NEM MENTŐS, ÉS SOHA NEM IS VOLT AZ, ÍGY TERMÉSZETESEN AZ ÁLLÍTÁSAI IS HAZUGOK VOLTAK.

A kamuvideó elkészítésében Korózs mellett az MSZP utolsó EP-képviselőjének, Ujhelyi Istvánnak a korábban a Népszabadságnál dolgozó munkatársa is segített.

Forrás: Facebook

Amikor elérhetővé vált az életmentő vakcina, a baloldal fokozta a halálkampányát, őrült oltásellenes kampányba kezdve. Elsősorban az úgynevezett „keleti vakcinákat", az orosz Szputnyik V-t és a kínai Sinopharmot támadták.

A céljuk világos volt:

bizalmatlanságot próbáltak kelteni a vakcinákkal szemben, mert akkor kevesen oltatják be magukat, több lesz a halott, és úgy gondolták: nő a Gyurcsány vezette baloldal esélye arra, hogy 2022-ben hatalomra kerüljön.

A baloldal oltásellenes stratégiáját Nagy Attila Tamás előtt Krekó Péter, az MSZP-SZDSZ-kormányok kedvencének számító tanácsadó cég, a Political Capital vezetője fogalmazta meg:

- nyilatkozta még december 26-án a baloldali Politicónak. A gondolatmenet szerint tehát

A GYURCSÁNY ÁLTAL EGYESÍTETT BALOLDALNAK AZ A DOLGA, HOGY ELBIZONYTALANÍTSA AZ EMBEREKET A KORONAVÍRUS-VAKCINÁKKAL KAPCSOLATBAN.

Gyurcsány polgármesterei ezt kihasználva 2021. február 14-én

LEVELET ÍRTAK KÁSLER MIKLÓS MINISZTERNEK, HOGY AZ ÁLTALUK VEZETETT KERÜLETEKBEN CSAK AZ EURÓPAI GYÓGYSZERÜGYNÖKSÉG (EMA) ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT VAKCINÁVAL OLTSANAK - PEDIG TUDTÁK, HOGY EZ AZT JELENTENÉ, HOGY ALIG LESZ OLTÓANYAG.

Céljuk az volt tehát, hogy az orosz és kínai vakcinával (utóbbival február 24-én kezdtek el oltani Magyarországon)

NE OLTHASSANAK A DK VEZETTE KERÜLETEKBEN, EZZEL GYAKORLATILAG TÖBB TÍZEZER EMBER ÉLETÉT VESZÉLYEZTETTÉK.

Ezt követően kezdett el a Gyurcsány-párt aláírásokat gyűjteni a kínai vakcina betiltásáért.

Forrás: Origo

Az egyik DK-s polgármester, Szaniszló Sándor az általa vezetett Pestszentlőrincről el is akarta vitetni a már kiszállított kínai vakcinákat, de a közfelháborodás miatt végül elállt ettől.

Az egyébként praktizáló orvos, Komáromi Zoltán, a Gyurcsány-párt egészségügyi szakértője odáig ment el, hogy egy március 4-i televíziós adásban azt mondta:

Komáromi több alkalommal is utalt arra, hogy ő nem fog orosz és kínai vakcinákkal oltani, de végül orvosként ezt nem tehette meg.

Később a Covishield indiai vakcina ellen is elkezdett uszítani, de azt nem említette meg, hogy annak a hatóanyaga megegyezik a brit-svéd AstraZenecáéval.

Rónai Sándor DK-s EP-képviselő február 10-én, az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén pedig

MAGYARORSZÁGGAL KAPCSOLATBAN AZT HAZUDTA, HOGY ELŐBB ENGEDÉLYEZTE AZ OROSZ ÉS A KÍNAI OLTÓANYAG ALKALMAZÁSÁT, MINTHOGY A VONATKOZÓ DOKUMENTÁCIÓT MEGISMERTE VOLNA.

Kiss Csaba erdőkertesi háziorvos (korábbi LMP-s parlamenti képviselőjelölt)

A BALOLDALI OLTÁSELLENES KAMPÁNY RÉSZEKÉNT MEGTAGADTA VALAMENNYI (TEHÁT NEMCSAK AZ OROSZ ÉS A KÍNAI, HANEM AZ ÖSSZES) KORONAVÍRUS ELLENI VAKCINA BEADÁSÁT IS.

A baloldali orvost a Pest Megyei Kormányhivatal ezért 1 millió forintra büntette (azóta Erdőkertes polgármestere szerint visszakozott, elismerte, hogy tévedett, és oltani kezdett).

A Demokratikus Koalíció dorogi (Komárom-Esztergom megye) alapszervezete a közösségi médiában, március 20-án azt hazudta, hogy a lélegeztetőgép embereket ölt meg. Ráadásul ezt a nyilvánvaló fake newst egy orvos szájába adta a Gyurcsány-párt, az orvos azonban soha nem mondott ilyet.

Emlékezetes volt, hogy Gyurcsány Ferenc felesége miután maszk nélkül végigturnézta a fél országot, maga is koronavírusos lett,

a gyógyulását követően pedig ott folytatta a keleti vakcinák elleni kampányát, ahol néhány hete abbahagyta.

Forrás: Origo

Pedig már tudunk egy DK-s politikusról, aki vélhetően amiatt halt meg, mert elutasította a kínai vakcinát, legalább egy DK-s politikus pedig a Gyurcsánynéval való találkozó után fertőződött meg (természetesen az nem bizonyítható, hogy ki adta át neki a vírust).

A keleti vakcinák miatt lettünk az EU legátoltottabb nemzete

Nem nehéz belátni, hogy amiatt lettünk elsők az Európai Unióban a beoltottság területén, mert a magyar kormány a Brüsszel által elrontott vakcinabeszerzések után önállóan lépett és vett keleti oltóanyagokat.

Ahogy Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő bejegyzéséből is kiderül, a keleti vakcinák száma jelenleg meghaladja a nyugatiakét.

Orosz és kínai oltóanyagok nélkül sokkal többen haltak volna meg, ezt nyilván az ellenzék is tudja, ezért kampányol a keleti oltóanyagok ellen.

Ízléstelen, morbid, gusztustalan baloldali halálkampány

így háborodott fel a Pesti TV műsorában, a Polbeat Pankrációban Lánczi Tamás és Törcsi Péter a műsor azon pontján, amikor Nagy Attila Tibor - ahogy cikkünk elején említettük - a baloldal halálkampányának fokozására tett javaslatot.

Dömötör Csaba államtitkár a következőképpen reagált: Szívesen feltennénk a kérdést, hogy

Az államtitkár véleménye szerint

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről