Vágólapra másolva!
Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője és a PestiTV programigazgatója nyilatkozott az Origónak a Pesti Tv megújuló műsoraival kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Huth Gergely elmondta, hogy a Pesti TV-n a mai naptól megszűnt a reggeli műsor, hogy a stúdióidővel takarékosabban tudjanak gazdálkodni, de ezzel párhuzamosan, este hat órától egy élő adásfolyam kezdődik. Az új műsorokkal este hattól jelentkeznek hétköznap és hétvégén is.

Hétközben 18:00 órakor egy könnyedebb, kedvcsináló adással, a Gerilla Bárral indulnak, és ezt követi majd egy teljesen megújuló élő műsoruk, a Pesti Riporter, minden hétköznap, amiben sok tehetséges, fiatal újságíró is bemutatkozik, akik

naponta forgatott anyagokkal jelentkeznek, egyben kiemelten fókuszálva a városi-önkormányzati ügyekre, de természetesen a világpolitika minden fontos eseményéről hírt adva.

Ebben a műsorban a vendégek és a nézők is szerepet kapnak, hiszen bárki elmondhatja a véleményét a Pesti TV Közösség zárt csoportjában, ahova mindenkinek a jelentkezését várják. Ez az adásban megjelenik majd, illetve az ott jelentkezők közül minden nap egy-egy nézőt felhívnak majd, hogy szóljon hozzá az éppen aktuális témákhoz.

Az átalakulással párhuzamosan néhány megszokott, kedvelt, sikeres műsor is új helyre kerül, erre folyamatosan felhívják a műsorfolyamban és a pestitv.pestisracok.hu oldalon is a nézők figyelmét.

Minden adás továbbra is visszanézhető a weboldalon, illetve a Facebook/YouTube-csatornákon is. Ami még újdonság lesz, hogy 20:00 órától is élőben folytatják majd az adást a megszokott műsorvezetők, illetve 21:00-kor a Politikai Hobbistával folytatódik az adás. Hétvégén is az új műsorokkal jelentkeznek 18:00 órától.

Huth Gergely Forrás:YouTube

A Gerilla Bárral kapcsolatban még annyit mondott Huth Gergely, hogy szerették volna jelezni azt is, hogy a csapat egyáltalán nem veszítette el a jókedvét, ezért a Pesti TV képernyős arcainak a részvételével újraforgatták az 1967-es Pol-beat fesztivál slágerét, a Ki ölte meg Kennedyt? klipjét, mi több, a dalt Perutek János újraénekelte. Ez ma este látható lesz, illetve hétfőtől a YouTube-on is elérhető - közölte a programigazgató.