Átverte kirablóit egy fiatal fiú Kazincbarcikán

Vágólapra másolva!
Késsel fenyegették és megpofoztak egy fiatal fiút 15 és 20 éves rablói. Ezután a fiatal fiúban még volt annyi lelkierő, hogy egy csellel csőbe húzza a támadóit. 
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron, július elején, az egyik este Kazincbarcikán egy iskola előtt találkozott egy fiatal fiú egy 15 és egy 20 éves fiatallal. Beszélgetni kezdtek. A két támadó egyszer csak

közölte, hogy a fiúnál lévő mobil az övék és el fogják venni tőle.

Azt mondták neki, hogy vegye elő és mutassa meg, de a fiú erre nem volt hajlandó, ezért fenyegetni kezdték.

A 20 éves férfi azt mondta, hogy ő már 14 évet ült börtönben, és bárkit leszúr.

Majd mindketten azzal fenyegették, hogy ha nem adja oda nekik, megverik és megölik. Azért, hogy nyomatékosítsa a kijelentését,

a 20 éves férfi elővett egy kést, a 15 éves fiú pedig tenyérrel arcon vágta kiszemelt áldozatukat, aki elsírta magát félelmében odaadta a telefonját és a fülhallgatóját is.

Ekkor a fiú azt mondta a kirablóinak, hogy a másik telefonját is odaadja nekik, de azért el kell menniük a lakásához. Az akarta elérni, hogy az édesapjától segítséget tudjon kérni.

A rablók bedőltek a cselnek és haza kísérték a fiút, ahol az áldozat egy hirtelen mozdulattal kicsavarta a fiatalabbik rabló kezéből a telefonját és

beszaladt a lakásba, ahol elmondta az édesapjának, mi történt. Az apa kiment a házból és rákiabált a rablókra, akik szétváltak és elszaladtak.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás miatt a letartóztatás alatt álló fiatalok közül

a fiatalkorúval szemben javítóintézeti nevelést, a felnőtt korúval szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást javasolt a bírónak.