Az ülés alá bújt félelmében a Lőrinciben fának csapódott busz első ülésén utazó nő

Lőrinci, 2021. január 29. Fának ütközött menetrend szerinti autóbusz a Heves megyei Lőrinciben 2021. január 29-én. A balesetben hatan megsérültek. MTI/Komka Péter
Vágólapra másolva!
Soha többet nem száll buszra a nő, aki azon a járaton ült, amelyik múlt hét pénteken egy fának ütközött Lőrinciben. Rafaella az első ülésen utazott. 
Vágólapra másolva!

Még mindig halálfélelme van, és soha többet nem száll buszra az a nő, aki az első ülésen ült a buszon, ami egy fának csapódott pénteken Lőrinciben - írja a Blikk. Kotrócz Rafaellának csak néhány centiméteren múlt az élete.

Egy fának ütközött az autóbusz, miután a sofőr rosszul lett Forrás: MTI/Komka Péter

A nő, mint minden hétköznap, pénteken is Petőfibányánál szállt fel a buszra, hogy beérjen a munkahelyére, egy egészségügyi intézménybe. Az asszony megszokásból és babonából évek óta az első ülésre ül, így tett a baleset napján is.

Pár centin múlt az élete

A többgyerekes édesanya azt mondta a lapnak, hogy múlt pénteken először hangos hörgésre kapta fel a fejét.

– Megijedtem, rémisztő volt az a hang, pláne, hogy a sofőrtől érkezett.

– mondta a lapnak Rafaella. A nő ekkor bebújt az ülés alá, és ahogy fogalmazott: imádkozott, hogy ne haljon meg. A következő, amire Rafaella emlékszik, az egy hatalmas csattanás, ahogy a jármű nekicsapódott a fának.

– Felnéztem és akkor láttam, hogy pár centire állt meg tőlem.

– mondta Rafaella.

A Hatvani Volán menetrend szerinti busza pénteken reggel ütközött egy fának Lőrinciben. A baleset oka az volt, hogy a sofőr hirtelen rosszul lett.