Meg akarta gyilkolni volt feleségét és annak élettársát egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi nem tudta elfogadni, hogy a felesége elhagyta őt, és már egy másik férfival van együtt. Többször is halálosan megfenyegette őket, aztán rájuk is támadt egy késsel.
Vágólapra másolva!

Egy pár házassága 2014-re megromlott, mert a férj rendszeresen ivott és féltékenykedett, de továbbra is egy házban éltek. A nő 2018-ban költözött el a testvéréhez, majd élettársi kapcsolatot kezdett egy másik férfival.

Férje nem tudta elfogadni, hogy a nő nem akar vele élni, ezért

a válásuk után többször halálosan megfenyegette őt és új élettársát is.

A nő 2019 júniusában egy ballagási ünnepségen volt a párjával. A férfi eközben részegen hazafelé tartott egy alkalmi munkából. Útközben találkozott az egyik gyerekével.

Azt mondta neki, hogy meg fogja gyilkolni az anyját és az élettársát is.

A pár este indult haza az ünnepségről. A férfi egy lakatlan ház udvaráról rájuk rontott egy rugós késsel a kezében. A két férfi összeverekedett,

a támadó kétszer hátba szúrta a nő élettársát.

A verekedésbe beszállt a késelő két társa is. A férfi ezek után a volt feleségére is rátámadt. A verekedést az ablakból nézte végig a közös kisgyerekük, aki végül kiszaladt az utcára, és lefogta az apját, hogy ne bánthassa az anyját. Ezek után a férfit a társai elhúzták a helyszínről, majd egy közelben álló autóval elhajtottak.

Nem sokkal később odaért a család többi tagja. Ők hívták a rendőrséget. A megkéselt férfinak 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek.

Első fokon a bíróság emberölési kísérlet és zaklatás miatt 12 év fegyházbüntetésre ítélte a támadót, aki a védőjével együtt fellebbezett a döntés ellen.

Az ügy másodfokon, tanúk meghallgatásával folytatódik kedden a Debreceni Ítélőtáblán.