Nadrágszíjjal verték és kukoricára térdeltették a gyerekeket a nevelőszülők

Vágólapra másolva!
Több mint egy éven keresztül ütöttek-vertek egy testvérpárt, két kisgyereket nevelőszülők Zircen. Volt, hogy nadrágszíjjal, máskor zsinórral ütötték őket. Kukoricán és a küszöbön is kellett térdelniük. Amikor lebuktak, megfenyegették a gyerekeket, és azt mondták nekik, hogy ne hazudjanak.
Vágólapra másolva!

A kislány és bátyja 2018 nyarán három, illetve ötévesen kerültek az egyik Zirc környéki faluban élő, hivatásos nevelőszülő nőhöz és férjéhez.

A házaspár többször megverte a gyerekeket. Az 56 éves férfi

többször a földre fektette és nadrágszíjjal, zsinórral verte őket, de előfordult, hogy kukoricán vagy a küszöbön kellett térdelniük.

48 éves felesége is többször megverte a testvéreket, a sarokban állás közben a hátukat, feneküket ütötte.

Verés közben olyanokat mondtak nekik, hogy

vagy a

Amikor a hatóságok előtt felmerült, hogy a pár bántalmazza a gyerekeket, elrendelték a pár pszichológiai vizsgálatát, arra azonban csak többszöri halogatás után mentek el, és tiltakoztak a vizsgálat ellen.

A férfi közben azzal zsarolta a gyerekeket, hogy a „hazugságuknak" következménye lesz, és megtiltotta nekik, hogy egymással játszanak.

A gyerekeket végül az illetékes kormányhivatal 2019 októberében másik nevelőszülőnél helyezte el.

Az ügyészség indítványozta, hogy a pár mindkét tagja kerüljön börtönbe, és végleg tiltsák el őket, hogy gyerekekre vigyázhassanak.