Brutálisan meggyilkoltak egy férfit Dunavarsányban

Vágólapra másolva!
Vádat emelt az ügyészség az ellen az ötfős banda ellen, akik 2019. december 31-én brutális kegyetlenséggel vertek halálra egy embert Dunavarsányban azért, hogy pénzt szerezzenek tőle.
Vágólapra másolva!

Az 5 fős társaság 2019 utolsó napján Dunavarsányban, az egyik rokonuknál ivott napközben, akivel összevesztek, ezért még az este el kellett jönniük onnan. Ezek után az egyik férfi ötletére a csapat elment az egyik ismerősük dunavarsányi otthonához, hogy pénzt szerezzenek tőle a további mulatozáshoz. Az ismerős engedélye nélkül bejutottak a telkére, de amikor a férfi észrevette őket, beszélgetni kezdett velük, mivel ismerték egymást.

A garázsban ittak, amikor a banda hirtelen vele is összeveszett, ezért elküldte őket.

Forrás: Police.hu

Miután távoztak, még az utcában megbeszélték egymással, hogy visszamennek a férfihoz, megölik és elviszik az értékeit.

Később ketten erőszakkal betörtek az otthonába,. Az egyikük ájultra verte férfit, miközben a társai átkutatták a lakást. Amikor a férfi magához tért, a banda tagjai pénzt követeltek tőle, közben az egyikük fejbe rúgta, egy másik pedig kétszer megszúrta egy késsel.

A támadók végül már minden kezükbe kerülő tárggyal, üveggel, porcelánnal, székkel ütötték a fejét, majd hozzá vágtak egy mikrót, és ráborítottak egy nehéz étkezőasztalt.

Forrás: Police.hu

Az összevert és megkéselt férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A támadók a házban összeszedték az értékeket és élelmiszereket, majd elmenekültek. A rendőrök két héten belül elfogták a banda tagjait. Négy embert letartóztattak, egyikük pedig bűnügyi felügyelet alá került. Az ügyészség mind az 5 támadó ellen nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat.