Elképesztő, hogy buktatta le a az ügyetlen betörőt Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy tolvaj alpinista módjára jutott be egy Károly körúti lakásba, ahonnan végül ellopott egy tévét. Azonban egy nagy hibát elkövetett, ami miatt a rendőrség könnyen elfogta.
Vágólapra másolva!

A 38 éves B. László február 22-én délelőtt ment be egy Károly körúti lépcsőházba. A társasházban kinézett magának egy lakást, ahova többször is becsengetett, nehogy legyen otthon valaki. Nem hallott zajt az ajtó túloldaláról, ezért

a harmadik emeleti lépcsőforduló ablakán kimászott, és átkapaszkodott a lakás erkélyére.

Átmászott a korláton és betörte az erkélyajtó üvegét és bejutott a lakásba. A férfi magához vett egy nagy tévét. Mivel azzal már nem akart mászni, ezért a bejárati ajtó zsanérjait lecsavarozta, és a tévével együtt kisétált a házból.

Amikor a tulajdonos hazaért egyből értesítette a rendőrséget, akik a helyszínelés közben

találtak egy fekete hátizsákot, amiben szerszámok és személyes iratok voltak, rajtuk B. László adataival.

A rendőrök elfogatóparancsot adtak ki a férfi ellen, akit másnap délben elfogtak. Az ellopott tévét a Józsefvárosban, egy műszaki bizományiban találták meg.

A rendőrök lopás miatt hallgatták ki a 38 éves férfit, aki beismerő vallomást tett. Ezek után őrizetbe vették és javasolták a letartóztatását. Az eljárás közben azt is vizsgálják, hogy a férfi több lakásba is betört-e.