Online óra közben halt meg egy Bács-Kiskun megyei tanárnő

Vágólapra másolva!
Több mint húsz tanulónak tartott online órát hétfőn egy Bács-Kiskun megyei középiskola pedagógusa. Az óra alatt a 17 éves diákok arra lettek figyelmesek, hogy tanárnőjük hirtelen leesik a székről. Azonnal berohant a szobába a nő férje, de hiába küzdött az életéért, már nem segíthetett rajta - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Az 52 éves nő egy Bács-Kiskun megyei középiskola tanára volt. Hétfőn is online tartotta óráját, de az óra alatt rosszul lett és összeesett. Az órán több mint 20 diák vett részt.

- mesélte el a történteket az egyik 11. osztályos diák, aki részt vett az órán. A szerencsétlenül járt tanárnő mindig

bekapcsolta a kameráját és a mikrofont is, így a rosszulléte minden mozzanatát rögtön látták és hallották.

- mondta a diák.

– Mindig életvidám volt, nagyon kedves és szerethető személyisége volt. Mindemellett következetesen végezte a munkáját, tényleg mindenki szerette. Felfoghatatlan számunkra, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen megtörténhet – mondta a lapnak a neve elhallgatását kérő diák, aki arról is beszélt, hogy

a közelmúltban többször is maradtak el online óráik amiatt, mert a tanárnőnek vizsgálatokra kellett mennie.

– tette hozzá.

Az 52 éves tanárnő egy végzős osztály osztályfőnöke is volt. Az iskolát megrázta a pegagógus halála, de kegyeleti okokra hivatkozva nem akartak nyilatkozni a Borsnak. Az Országos Mentőszolgálat az esettel kapcsolatban azt mondta: